25% på Beach House

Att snart få krypa ner i den här sängen ska bli bland det skönaste på länge. Har inte sovit många timmar den här veckan. Livet rullar på i 200 km/h just nu men det är så mycket roligt som händer och jag är så taggad så jag knappt hinner med mig själv. Haha, typ något åt det hållet iaf.

Men nu över till rubriken! Som ni vet är jag ett stort fan av Beach House's sängkläder och det senaste tillskottet är Band Smoke/White, vita lakan med grå sammetdetaljer. Kan det bli mycket finare? Tror inte det. Och vet ni vad det bästa är? Dunbutiken erbjuder 25% rabatt på Beach House under hela den här veckan! Klicka här för att komma direkt till kampanjen. Perfekta julklappen både till någon annan och sig själv :) Happy shopping!

I samarbete med Beach House Company

Gillar

Kommentarer

Sanna
,
Var kommer din guldiga spegel ifrån?
My Jonsson
,
Hej Emma! Jag vet ju att du inte har efterfrågat det, MEN jag tänkte att det kanske var okej att slänga in en liten önskan om en frågestund till dig! 😃 Jag inspirerar så av dig så det skulle vara så kul 😊 Kram!
emmamel
,
Svar till Sanna: Den är från IKEA 😊
emmamel
,
Svar till My Jonsson: Självklart får du önska det! Det vore ju jättekul så det ska jag absolut styra upp en 😊 Tack för tipset! Kram
Veronica
,
Hej! Vart är guldknopparna ifrån på sängborden? 😊
emmamel
,
Svar till Veronica: De är från en liten butik i Hornstull som tyvärr inte ligger kvar. Men Lundell & Zetterberg har jättemånga olika knoppar i mässing, kika där 😊

Instagram