29 år

Hej fina ni! I lördags fyllde jag år. Hela 29 barre! När blev jag typ 30 liksom? 🙉 Helt fantastiskt att få fira ytterligare ett år här på jorden iaf. Vi var hemma i Jönköping i helgen så jag blev uppvaktad av hela familjen. Så lyxigt!

Frans unnade mig sovmorgon. Ingen dålig present det inte! Sen åkte vi till Hok för en fika på Leva. Sååå mysigt ställe. Tips tips om ni är i Jönköpings-krokarna i sommar ☀️

Min lilla familj ❤️

Mitt ha-begär efter en sommarstuga minskade inte efter besöket här...

De såg ut att ha jättegoda våfflor som jag hade spanat in 💁🏼 Men när vi kom dit glömde jag helt bort detta men deras morotskaka gick inte av för hackor. Nu har jag ju också en anledning att åka tillbaka snart igen!

Bebisar i hatt måste ju vara bland det gulligaste som finns!!!

De hade även en jättemysig inredningsbutik där vi shoppade loss en hel del.

Jag köpte bland annat med mig dessa fina ballonger 🎈

Sen åkte vi förbi min moster en sväng innan vi åkte hem och satte oss i solen på mammas och pappas altan. På kvällen blev det grillat och tååååta. Frasse var skapligt nöjd med sin lilla Nasse som vi köpte till honom 🐷

De senaste veckorna har varit K A O S deluxe. Det har verkligen gått i ett. Men det har ju typ hela våren gjort egentligen. Nu ska jag försöka jobba undan så gott det går här i juni så jag kan få ta lite semester i juli. Som influencer är man ju egentligen aldrig riktigt ledig. Sen bestämmer man ju helt över sen egen tid och det är ju magiskt. Men ibland saknar jag att bara kunna checka ut HELT om ni förstår.

Nu ska jag äta middag och ta igen några avsnitt av Biggest Loser innan vi kryper ner här hemma. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Grattis i efterskott:) så fina ni är <3
nouw.com/oliwiamichalak
emmamelins
emmamelins ,
Tack snälla du 😍😍
nouw.com/emmamelins
emmysofie
emmysofie,
Stort grattis i efterskott!
nouw.com/emmysofie
emmamelins
emmamelins ,
Tusen tack fina du 🥰🥰
nouw.com/emmamelins

Instagram