3 questions

Mysan: Hej :) Jag väntar på besked från Santa Monica College och längtar så sjukt mycket efter att börja på skolan. Börjar i Augusti nästa år i så fall, lång tid att vänta! Men jag kommer ihåg att du skrev i ett inlägg innan du åkte dit att du var urkass på engelska.. Tänkte bara fråga hur det har gått i skolan och om du blivit mycket bättre på engelska nu? Är själv ingen höjdare och är nervös över att jag inte ska fatta ett skit och att allt ska gå och helvete. Undrar också vilka kurser du valt att gå och så? Tack snälla och hoppas du har tid att svara. Du verkar förövrigt vara en urgullig tjej. Ta hand om dig! :) 

 

Svar: Tack så jättemycket:) Ååh vad roligt för dig!! Då har du verkligen något att se fram emot! Det stämmer, min engelska sög. Självklart har min engelska blivit bättre, men absolut inte så mycket bättre som jag ville att den skulle bli. Det är ju så att jag bor med två svenskar och det bor minst 20 svenskar till i det lägenhetskomplexet där vi bor och på skolan går det nästan 1 000 svenska studenter! Det har helt enkelt blivit så att vi BARA umgås med svenskar. Så på fritiden blir det inte mycket övande på engelskan. I skolan läser jag bara ESL-kurser vilket betyder att det är bara internationella studenter i mina klasser. Detta innebär att det blir inte samma övning när man pratar med någon som inte har det som modersmål. Så ett tips! Umgås inte BARA med svenskar och läs inte BARA ESL-kurser, då kommer din engelska utvecklas jättemycket! När jag kom hit kände jag att jag aldrig kommer klara det här med engelskan men det har faktiskt fungerat jättebra. "Spärren" har släppt och jag vågar mycket mer och det gör jättemycket. Om du känner dig osäker på engelskan så är det ju jättebra att du läser engelskakurser, men välj något roligt också, så som dans, nåon sport, bild, musik, foto. Något kreativt där du kan ha kul men inte behöver vara en baddare på engelska. Som sagt så läser jag bara engelskakurser och det hade jag inte gjort om jag fick göra om mitt val. Hoppas du fick svar på dina frågor och lycka till med allting nu!  

 

Chirre: såååå snygg! vill ha en fast med silver! hur mycket fick du betala för den? känns som att det inte är värt att köpa den i sverie!:P kram! 

 

Svar: Ja visst är den! Jag betalade knappt 2 700 kr för den. Jag vet inte vad den kostar i Sverige? Men den är värd varenda krona :)  

 

Raul: Hej! :) Precis som kommentaren ovan har jag en fråga, jag ska också åka till samma college och område inför augusti så jag undrar om du kan ge mig nått tips? allt från ett bra hostel till vart man borde skaffa en lägenhet.

Tack på förhand och ha det bra därborta! :D 

 

Svar: Vad kul för dig! Du kommer få en underbar tid här borta! :) Vi bodde på ett supermysigt och hyffsat fräscht hostel som låg jättecentralt i Santa Monica. Det hette Hostel International och kostade ca 250 kr/natten per person. Det var nog ganska dyrt eftersom att vi bokade en vecka innan vi åkte. Så bokar du i tid så blir det nog billigare. Det finns säkert billigare och dyrare men jag  är väldigt äcklad av mig och ville inte betala hur mycket som helst så det passade mig perfekt. Angående boende så beror det på vad man vill ha nära till. Det är svårt att hitta ett område som har nära till allt. Om jag hade stannat kvar här så hade jag flyttat in till Santa Monica för det är så mysigt där. Vill du ha nära till klubbar så ska du bo i West Hollywood eller Hollywood men då är det långt till vattnet och skolan, vill du bo nära skolan, shopping, klubbar och vattnet så ska du bo i Santa Monica och vill du bo nära vattnet, marinan och hyffsat nära skolan så kan man bo där vi bor i Marina del Rey. Det är inte så vanligt att de hyr ut lägenheter i bara 5 månader så det var därför vi valde det här eftersom att de gjorde det. Jag gjorde ett inlägg om lite tips om LA och Santa Monica College för ett tag sedan som du kan hitta HÄR. Hoppas att du fick svar på dina frågor. Ha en fin dag!  

 

 

 офисная мебель москва заказать липоевая кислота бодибилдинг

Gillar

Kommentarer

Instagram