A hair-raising message

Jag blev så rörd när jag trillade över den här videon som Barncancerfonden har gjort. De har gjort den som en uppföljning till en reklamfilm för skönhetsprodukter som visats tidigare i år i Stockholms tunnelbana. Vi kan inte göra allt, men vi alla kan göra något. Med ditt stöd kan forskningen fortsätta göra framsteg. SMS:a HOPP till 72 900 så bidrar du med 50 kr. Alla bidrag är bra bidrag och gör skillnad.

Gillar

Kommentarer

Coola Fia,
O herre min gud, inte ett öga är torrt och håret på armarna står RAKT UPP!!! Så rörande! Jag skänker varje månad 50 kr till "stora" Cancerfonden via autogiro, jag tycker det är bra att man inte måste skänka en större summa utan kan välja själv. Då har fler råd att skänka. O så kan man skänka lite dit och lite dit. Jag har t.ex Djurens Rätt varje månad också. Utöver det "rundar man upp" med en krona eller en tia till Bröstcancerfonden eller som nu "Läkare Utan Gränser" (för Ebola) när man shoppar och så sms:ar man då och då för att hjälpa Röda Korset eller vad det nu kan vara vid t.ex naturkatastrofer eller Friends mot mobbning osv osv. Det känns som att många människor kan slänga iväg en tia eller en femtiolapp då och då vllket man inte kunde på samma sätt förr. Det är ju kanon! En människa kan inte göra allt men tillsammans skulle vi bli oövervinnliga!
www.coolafia.se
Emma Melin
,
Svar till Coola Fia: Det är fint att det är så lätt att bidra idag och varje krona betyder. Precis, tillsammans kan vi göra en förändring!

Instagram