Aim high

God morgon finaste ni! Här har det ekat tomt hela veckan! Jisses alltså. Den här veckan har bara flugit förbi. Helt plötsligt var det helg igen och jag minns knappt vad jag har gjort mer än att jobba och amma 😅 Jag hann iaf knäppa dessa fina bilder med Amanda till ett samarbete med Aim'n som jag delar på Instagram idag.

Aim'n har de absolut finaste och skönaste träningskläderna om ni frågar mig! Jag har rensat ut i princip alla andra träningskläder jag haft i garderoben för dessa är de enda jag använder. Och det är ju ändå ett ganska gott betyg va? Volangtoppen hittar ni här! (jag bär storlek S)

Och huuuuur gulligt är det inte att de har tights även till de minsta? Jag dör så gulligt är det!! Frans bär storlek XS och de är fortfarande lite långa men det gick fint att vika upp. I övrigt sitter de som en smäck eftersom att det är så mycket stretch i. Här hittar ni dem :)

Och deras tights! Nä men på riktigt så finns det inga skönare. De är så mjuka och stretchiga. Bar dem långt in i graviditeten faktiskt. Och nu efter förlossningen har de också varit så sköna eftersom magen inte har dragit ihop sig helt än är det så skönt när det inte sitter för tight tycker jag 😊 Ni hittar dem här! (jag bär storlek S)

Jag delar med mig av en rabattkod på Instagram men tänker att jag kan bjussa på den här också! Så med koden "emma20" får ni 20% på hela deras ordinarie sortiment! HUR bra? Koden gäller i en vecka och jag kan nästan lova att ni kommer älska dem också! 😍 Kram, E

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Så fina ni är!! Så underbart med rabattkod, tack! <3
nouw.com/artibus
emmamelins
emmamelins ,
Tack snälla du! Vad kul att du uppskattar det 😊 Kram
nouw.com/emmamelins
moahakansdotter
moahakansdotter,
Men jag dör så sött att det finns tights till små!
nouw.com/moahakansdotter
emmamelins
emmamelins ,
Eller hur, så gulligt 😍
nouw.com/emmamelins
MatildaWaern
MatildaWaern,
Wow så fina ni är.. Vill också ha en bebis <3 haha
nouw.com/matildawaern
emmamelins
emmamelins ,
Tack fina du! Åh det är vekrligen underbart 🙈🥰
nouw.com/emmamelins

Instagram