Amber Light Villas

Poolområdet på Amber Light Villas var helt magiskt!
Bubbelpoolen på vårt rum med utsikt över havet. Lite bubbel på det och livet kändes mer än fulländat!
Min man berättade för receptionen att vi var där på honeymoon och bad dem fixa något åt oss och när vi kom tillbaka efter vår första kväll ute, hade de fixat såhär fint! Det var ljus och rosblad över hela rummet. Så romantiskt! <3
Här ställde vi klockan på 06:00 för att inte missa soluppgången från vår balkong. Det var verkligen värt att hoppa över lite sovmorgon för denna vy :)
Vi hade världens finaste rosa dusch och utanför badrummet fanns den här rosa bänken med handfat. Jag bara smälter så fint!
Här åt vi frukost varje morgon med utsikt över havet :)
Ibland kan jag tycka att frukostbuffé blir lite tråkigt men den här var helt underbar! Dessutom fick man beställa valfritt kaffe och ägg vid borden. Så lyxigt!
Behöver jag säga något? Så vackert!!
Det här möts man av utanför hotellets reception. När vi har ett hus i framtiden vill jag ha sådana vita gardiner på vår altan! Det ger en sådan mysig känsla :)
Denna vy!!
Och så lite mer frukost! Vet inte hur många frukostbilder jag tog, hehe. Och en svalkande Strawberry Milkshake vid poolen, nomnomnom!

Här fick ni en liten inblick i hur vårt första hotell var. Där vi bodde majoriteten av nätterna under vår honeymoon :) Det var minst sagt magiskt och vi skulle utan tvekan kunna boka samma hotell igen om vi åkte tillbaka. Allt var helt perfekt och servicen var fantastisk! Jag tänker att jag ska dela upp de bilder jag har från Santorini i lite olika inlägg. Så för er som är intresserade av att åka dit eller bara är nyfikna på hur ön ser ut så kommer jag med fler tips och bilder här framöver :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram