#aninebingxginatricot

God kväll finaste ni! Jag är precis hemkommen från ett event med Gina Tricot. De har ju gjort en kollektion tillsammans med Anine Bing som släpps imorgon.
Och det finns sååå mycket fint! Jag skulle kunna ha varenda plagg från kollektionen i min garderob, så enkla men så snygga! Jag bara ääälskar ju denim och skinnjackor. Finns nog inget som jag känner mig så hemma och bekväm i som det.
Jag höll dock tassarna borta från att köpa något. Jag och Beccis åker ju till New York imorgon så tänkte att jag håller i slantarna tills det ist :) Lääär ju vilja shoppa lite där!
Däremot var jag sååååå nära på att göra min allra första tatuering idag. Haha! Så spontant men jag blev bara sååå sugen när de hade en tatuerare på plats på eventet (hur kul!?). Jag har nog inte tänkt att jag ska tatuera mig någon gång men idag kände jag att jo, jag vill veta hur det känns! Tänkte göra ett litet, litet hjärta eller stjärna på fotleden men kön blev så lång (såklart) så jag fick lämna utan en tatuering. Men jag är fortfarande lika sugen! (Förlåt mamma och pappa, vet att ni inte stöttar mig i detta ;) )
Nej nu ska jag sluta mina blå, vi hörs imorgon igen. God natt! <3

Gillar

Kommentarer

Instagram