Antagen!

"Emma Melin

Välkommen till utbildningen Internationell inköpare!

Jag har glädjen att meddela dig att du i hård konkurrens med drygt 700 sökande antagits till yrkeshögskoleutbildningen Internationell inköpare!"

Gissa hur glad jag blev när det här mejlet trillade in hos mig i förra veckan!! Jag kunde inte för ett ögonblick tro att jag skulle vara en av de 5 % som skulle komma in, men det gjorde jag minsann! Så den 19 augusti börjar jag min resa till mitt drömjobb som inköpare inom textil- och modebranschen på Stockholms Internationella Handelsskola. Så ja, i augusti blir det flytt till STOCKHOLM! Kan knappt tro att det är sant! Är så glad, samtidigt som jag är spänd och nervös. Ett boende i Stockholm finner man ju inte genom att bara knäppa med fingrarna, men det löser sig det här. Jag är ju inte den som är känd för att ge mig i första taget ;)

För er som undrar så kände jag mig inte riktigt hemma på butikschefsutbildningen i Borås, det är ju inte butikschef som jag vill bli i första taget. Även om man säkerligen kan bli annat genom den utbildningen också så känns Internationell Inköpare i Stockholm som ett säkrare och klokare val för mig! Tjihoooou vad glad jag är! :D

Gillar

Kommentarer

Instagram