Arc de Triomphe

Igår kväll var vi som sagt uppe i Triumfbågen och ja, ni ser ju själva hur vacker utsikt det var! På dagen var vi även och hängde ett lås med våra initialer på bron vid Notre Dam. Självklart slängde vi även nyckeln i floden, tihi :) Vi besökte också Piscine Josephine Baker, en pool som ligger på Seine. Det var en upplevelse i sig kan man säga, men mer om det en annan dag. Nu ska här sovas, imorgon hoppar vi på flyget tillbaka till Stockholm igen. Hade gärna stannat här i några dagar till <3 anabolic steroids effects
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Åh vad underbart! Jag ska till Paris i augusti med min pojkvän! Kostade det något att gå upp i triumfbågen? Och hur var det med köer? Skulle uppskatta om du kunde skriva ut några tips som är bra att veta inför en Parisresa! Tack för en bra insperationskälla! Och grattis till förlovningen!
ALEXANDRA,
Åh så mysigt! Min fästman och jag var i Paris förra vintern och hängde precis som ni ett lås på bron. Den är så vacker med alla kärlekslås!
fashionink.se
Emma Melin
,
Svar till Malin: Ååh det gör ni helt rätt i, Paris är verkligen såå magiskt!!! Det kostade ingenting upp till 25 år om man var från Europa. Annars kostade det, minns dock inte hur mycket, men det var inte särskilt dyrt tror jag. Vi kom dit ganska sent, runt 22 tror jag och vi fick köa i kanske 20 min och det var det verkligen värt 😊 Jag tänkte slänga ihop ett inlägg med lite Paris-tips så håll utkik 😊 Tack så mycket söta du!
Emma Melin
,
Svar till ALEXANDRA: Ja men visst är det för härligt <3

Instagram