Att trappa ner

Hej fina fina ni! Nu var det några dagar sedan jag hittade tiden för att kika in här. Jag försöker ju trappa ner på jobb men ska jag vara helt ärlig går det sådär. Jag är ingen nej-sägare precis och det är inget man ändrar över en dag har jag insett. Jag kämpar med det varje dag, att inte ta på mig för mycket. Men som den prestationsprinsessa jag är är det inte lätt. Jag tänkte att jag bara skulle kunna stoppa men det är något inom mig som tycker att jag borde klara att jobba i kombination med mammalivet.

Jag har ju alltid haft lätt för att ta på mig för mycket, vilja vara alla till lags, alltid leverera på topp och samtidigt bli älskad och omtyckt av alla. Det är väl det som är den stora utmaningen för mig med att vara egen I guess. Att hitta en balans. Jag tycker att det är extra svårt med jobbet som Influencer, det är så svårt att skilja på jobb och fritid, det smälter liksom ihop. Jag vet knappt längre om jag jobbar 24/7 eller om jag faktiskt är ledig ibland.

Och tolka mig rätt, jag älskar mitt jobb! Jag hade aldrig vågat drömma om att jag skulle driva mitt eget och klara mig på det för bara något år sedan. Jag vill inte byta mitt jobb mot något annat just nu. Jag vill bara hitta en balans och sänka kraven på mig själv. Och jag ska klara det, jag behöver nog bara ge det lite tid.

Ett steg i rätt riktning är iallafall att jag i veckan tog hjälp av duktiga Amanda för att fota lite bilder här hemma. Det går inte beskriva hur mycket det underlättar mitt jobb. Och visst blev de så magsikt fina!! Så fint att ha dessa bilder från första tiden med min Frans ❤️ Alltså jag kan inte sätta ord på hur mycket jag älskar den här lille killen. Han är mitt ALLT ❤️

Jag vill iaf önska er en superfin fredag i den underbara solen och tacka er för all kärlek här inne! Jag läser alla era kommentarer men hinner just nu inte svara på allt, men jag läser dem och de gör mig så glad ska ni veta. Stor kram till er!

Gillar

Kommentarer

Lene
,
Nydelute bilder! Hvor er gulvteppet fra? Og kan jeg spørre om fargekodem på veggene? 😊
emmamelins
emmamelins ,
Tack snälla! Mattan är från Classic Collection och färkoden heter 1902-y42r 😊 Kram
nouw.com/emmamelins
Sanna,
Du är så inspirerande! Men glöm inte att släppa allt ibland och bara njuta av bebistiden. Det går så otroligt fort och vips så är han ”stor” och kryper runt. Family first!😘 Stor kram!
nouw.com/sannasvenzon
emmamelins
emmamelins ,
Tack för dina fina och kloka ord. De värmer! Det har du så rätt i ❤️ Kram
nouw.com/emmamelins
Olivia
,
Wow så fint Rum! Vilket väggfärg har ni där inne? Kram Olivia

Instagram