Babyshower

Inlägget är i samarbete med My Perfect Day

I lördags var det äntligen dags för babyshower för min fina vän Helena (som är 2 veckor före mig). Jag älskar ju att styra och fixa med sånt här och en babyshower har jag aldrig styrt själv innan så det var extra kul! Älskar att få gå bananas med piff, som ni kanske ser Jag är ju annars ganska minimalistisk i min stil men är det babyshower, då ska det synas! Jag klickade hem allting från My Perfect Day. En sidan som jag också beställde jättemycket ifrån till vårt bröllop. De har så mycket fint och där finns verkligen allt, vare sig du ska styra bröllop, dop, nyår eller babyshower.
Dessa kort tycker jag var supersmarta och smidigt att slippa skriva ihop och klippa ut själv. Jag klickade hem både Advice Cards och Gissa bebisen. Så kul grej och perfekt underhållning mellan maten och efterrätten ☺️ Så kul för mamman och pappan att sitta och läsa igenom sen efteråt!
Och blöjtårtan. Viktigast av allt, hehe! SÅ kul att sätta ihop. Skulle kunna gör hur många som helst Tänkte att jag kan bjussa på en liten guide hur jag gjorde. Eller skulle ni vilja läsa om det?
Nu ska jag slå igen datorn här. Sitter just nu på Café Pascal i Vasastan och jobbar lite. Lämnade in bilen för att byta vinterdäck imorse så passade på att boka in en gravidmassage efter det och nu ska jag möta upp syrran för en lunch. Ändå en väldigt härlig måndag, trots det grå vädret Vi hörs snart igen! Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram