Bathroom

Hej fina ni! Hoppas att ni haft en härlig söndag :) För er som följt med på Snapchat har ni sett vad vi har sysslat med den här helgen. Måla, måla, måla. Jag har faktiskt inte tyckt att det varit så jobbigt den här gången, det är som terapi för själen att stå där och bara koncentrera sig på en roller, haha!

Idag var vi även iväg och kikade på lite badrum och har i princip kommit fram till hur vi vill ha det. Vi har inte bestämt exakt när vi ska sätta igång men det ska bli av i år iaf. Så kul att göra badrum, vi har ju aldrig renoverat det innan. Eller ja, KUL att renovera är väl till att ta i men det är kul att göra alla val och så härligt när det är klart sen :) Här ovan ser ni lite hur vi tänker. Vit marmor på golvet och vitt kakel på väggarna och förhoppningsvis en svart glasvägg till duschen/badkaret, det är ju bara så fint! Sen är vi sugna på en kommod där handfatet sitter utanpå och så får vi se om vi kör på mässing eller krom när det kommer till blandare. Det känns ju mer lyxigt med mässing men krom blir så fräscht på något sätt. Vad tror ni om detta? Visst borde det bli fint? :)

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Tips på bra ställe i Stockholm att köpa färg på? Såg på din insta när ni målade i helgen, färgen i vardagsrummet var så fint, har du färgkoden på den? Ni verkar ha lite koll efter ett par lägenheter 😉
emmamel
,
Svar tilL Karina: Spana in mitt senaste inlägg 😊 Kram

Instagram