Beauty Favorites

Några av mina favoriter i sminkväskan.
Powder - Clinique Foundation - Elizabeth Arden Eyeliner - Lancôme Mascara - YSL Rouge - Dior Lipstick - Lancôme Primer - Clinique Highlighter - Rapide Lipbalm - Elizabeth Arden (Innehåller affiliatelänkar)

Jag är ingen fantast på skönhetsprodukter men i och med att jag får möjligheten att testa på en hel del genom bloggen har jag fått ett betydligt större intresse för det. Här ovan ser ni några av mina favoriter som jag använder dagligen (bortsett från det röda läppstiftet, men efter att ha sett Nora i SKAM är det ju lite lockande att kladda på det där varje dag ;) ) Jag såg att jag missade att få med mina brynprodukter på bilden, men även de kommer från bästa Rapide. Just nu är favoriten läppbalsamet från Elizabeth Arden, mina läppar hatar den här perioden på året och den här är den enda som tycks hjälpa.

Nu är vi påväg hem till Stockholm igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till vår lägenhet och vet ni vad? Imorgon får vi nycklarna till vårt nya hem och jag är så jäkla taggad på flytt och att få inreda ett stort och ljust hem!! :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram