Bilder från min Julafton

1. Jag och syrran började julafton som vi gjort de senaste åren, med jullöpet! Lite segt när klockan ringer men såå skönt att komma ut i friska luften innan man ska sitta inne en hel dag. // 2. Kanske inget drömväder att springa i, men det är så skönt att det är så tyst och lugnt här ute på landet!

3. När vi kom in åt vi frukost med familjen och sedan satte jag mig i soffan en stund och kikade på Happy Feet. Pingviner kan ju vara de sötaste djuren! // 4. Såå mysigt att få fira tillsammans med min man i år! <3 Lille Prince var också glad att han var med!
5. Sen var det dags för jullunch! // 6. Mina favoriter är helt klart köttbullarna, rödbetssallad och ägg! Som ett litet barn är jag, men oj så gott det är! ;) Maximilian hade även gjort en laxpaté som var såååå god!
7. Mamma hade gjort en jättegod efterrätt som bestod av vanilj- och Nutellapanacotta, nomnomnom! // 8. Mätta och belåtna laddade vi om för...
9. ... Kalle! Ingen jul utan Kalle om ni frågar mig ;) Det ger mig så mycket julstämning. Askungen och Piff & Puff är mina favoriter. // 10. Prince somnade gott i soffan bredvid mig. Alltså ser ni vilken urgullig tröja jag hittade till honom på H&M! Vill ha den själv, haha.
11. Min gosebjörn och glädjespridare. Får inte nog av honom! Så mysigt att få hänga med honom i 1,5 vecka nu! <3 <3 // 12. I väntan på tomten ....
13. Som vanligt tvingade jag ut min käre far att hämta tomteluvan i garaget och agera tomte. Även om det inte är några barn med på julafton är det ju ändå lite stämningsfullt med en liten tomte iaf ;) // 14. Efter att vi öppnat alla fina klappar (ska visa lite av vad jag fick i veckan tänkte jag) blandade jag ihop några juliga drinkar innan resten av släkten kom.
15. Åh vad glad jag är som fick fira jul med den här mannen i år <3 // 16. När släkten kom var vi helt plötsligt 13 pers och 3 hundar här och då blir det liv i luckan. Rätt skönt efter en lugn start på dagen. Då åt vi gröt för att sedan sätta igång med den årliga julklappsleken. Alltså hetsen som är när vi kör det i släkten har jag inte upplevt någon annanstans, haha, älskar när det är blodigt allvar som gäller! Vi är ju släkt av en anledning ;) Mina VR-glasögon blev poppis och tillslut lyckades jag kamma hem dem själv. Så ni kan ju ana vad vi gjorde resten av kvällen ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram