Black and Grey

Coat - Weekday // Boots - Acne // Pants - Gina Tricot // Bag - Céline // Polo - Hope

En av höstens heta färger är som vanligt grått och just den här hösten är jag lite extra insnöad på det. Vill ha ett par grå, raka kostymbyxor och dessa från Gina Tricot är ju såå fina, tyvärr var de både för stora och för långa när jag testade dem, men jag kanske ska ge symaskinen en match och sy upp och in dem. Vi får se. Jackan från Weekday är min dröm den här hösten men den är såklart slut i min storlek. . .

Drömmer även om polotröjan i grått från Hope, bootsen från Acne, en resa till Paris och Céline's Trio Bag. Japp, ännu en märkesväska som står på listan. Dags att börja spara nu Emmapemma!

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Tack för jättebra inspo, så uppskattat! Visst har du en tavla från David Ehrenstråhle? Min pojkvän önskar sig en tavla (poster) därifrån i julklapp som jag tänkte köpa, men jag har så svårt att bestämma storleken. Den stora verkar jättestor? Vilken har du och har du nåt tips på hur man ska tänka?
Emma Melin
,
Svar till Karin: Tack, vad roligt att höra 😊 Det stämmer! Jag har 58 x 100 cm (alltså den stora) och jag är supernöjd med den! Det beror lite på vart man ska ha den. Om det är på en stor, tom vägg, eller tillsammans med andra tavlor. Jag tycker att den stora är mer effektfull och hade nog kört på den i de flesta fallen. Om det inte var så att jag hade ett litet kök och skulle placera den där, då hade jag nog valt den lilla 😊 Så ja, det beror på vart ni har tänkt placera den och hur det ser ut på den väggen/hyllan. Det du ska tänka på är att måtten på tavlorna är ovanliga så man behöver oftast specialbeställa ramen till och det kan bli väldigt dyrt, men jag gjorde min på ramotavla.se och där kostade det 400-500 kr inkl. frakt. Hoppas att jag kunde vara till någon hjälp 😊

Instagram