Bod.e Burn

Jag har äntligen kommit igång med träningen ordentligt igen och för att få en liten extra skjuts beställde jag hem ett flak med Bod.e Burn som kom hem till mig i veckan. Som en energidryck och proteinpulver i ett skulle man kunna säga. Den skall öka din energi, förbättra förbränningen, dämpa hungern och även vara ett stöd för den näring som du behöver. Jag är inte den som tror på någon mirakelprodukt som kan göra en smal/vältränad bara av att dricka/äta det utan jag gör det här för att få en liten extra kick i min träning. Jag ska testa detta i en månad nu och jag kommer att ta en burk innan tuffa träningspass men även för att få i mig lite extra näring då jag inte alltid är så bra på att få det genom maten jag äter. Dessutom tänker jag använda den som en ersättning till kaffet då stressmagen och kaffet inte riktigt kommer överens.

Jag har redan testat några burkar och jag känner mig piggare men framförallt svettas jag extra mycket, jisses alltså, haha! Hade det inte varit för den halvdana studentekonomi hade jag gärna fått hem något flak i månaden för de är himlans goda också! Någon utav er som har testat dessa? free web hosting

Gillar

Kommentarer

Pappa
,
Nu har jag läst på en hel del om denna dryck och det blir nog till att sälja den på min nya träningsanläggning Cardio Club som vi öppnar 22 feb.

Instagram