Cherry Blossom

Hur vacker är Kungsträdgården nu? Jag smäller av varje gång jag ser denna underbara allé som bygger ett tak av rosa körsbärsblommor. Jag var där med syrran på lunchen i torsdags och stångades bland alla andra som också ville fota detta mästerverk från olika vinklar. Ett tips är alltså att gå hit tidigt på morgonen om man vill få lite mer space för armbågarna ;) Men skynda på för de blommar snabbt över!

Nu är vi påväg hem till Stockholm igen efter en helg full av bröllopsplanering. Och vet ni vad? Allt känns så himla bra :D Maten, vinet, håret, sminket, prästen, kyrkan, blommorna, festlokalen, ja precis allt! Vill bara ha 2 juli nu, nu, nu!! Ser så himla mycket fram emot att få dela allt med er här sen :)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men åh! Ni har ju verkligen kommit jättelångt i planeringen, bara att luta sig tillbaka och hoppas på att dagarna ska flyga fram? 😉 När jag börjar skriva ner allt inser man hur mkt som fortfarande är kvar att göra, för oss i alla fall. Men men det löser sig (hoppas vi!) Kram!
www.idior.se
Emma Melin
,
Svar till Ida: Ja efter den här helgen lyckades vi bocka av både det ena och det andra. Så skönt! Men det fylldes också på med nya to-dos så än är vi inte i mål, hihi 😊 Ja men det är ju så himla mycket mer än vad man någonsin kan ana, men det är ju samtidigt så himla roligt 😊 Ja det där löser sig, det är jag säker på 😃 Kram

Instagram