Dag 1 i New York

Hej godingar! Här kommer ett litet inlägg från vår första dag i NYC. Vi vaknade upp till den här utsikten från vårt hotellrum. Vi bor på Arlo NoMad i Midtown, ett superfint hotell verkligen! Fler bilder på det kommer. Sen gjorde vi oss iordning för att ta tuben till SOHO.
Där lyckades vi knipa sista bordet på The Butchers Daughter's uteservering. Jackpot! Vi beställde in glutenfri Smashed Avocado Toast och Banana Walnut Pancakes och herrejisses vad gott det var! Ett måste om ni är i New York :)
Vi satt kvar en stund i solen. New York bjöd på 25 grader och strålande sol igår och det tackar vi för. Sååå himla härligt!
Sedan strosade vi runt lite i SOHO. Det är ju så fint överallt. Våra kameror gick varma kan man säga ;)
Miljöerna är så fotovänliga precis överallt!
Sen blev det lite shopping och jag testade bland annat den här söta toppen. Finns så mycket fint här!!
Efter lite shopping började vi strosa tillbaka mot vårt hotell och tog ett stopp på Sundaes and Cones för att svalka oss med en glass. Kan varmt rekommenderas! Jag beställde en trippel chocolate och en banana som var så drömigt god!
Väl tillbaka på rummet slängde vi på lite musik, korkade upp och skålade in semestern. Sen insåg vi att vi var såå hungriga så vi tog en burgare på Shake Schack (alltså muuuums!) innan vi gick vidare till LHD Rooftop Lounge. Där slog min jetlag in och jag blev sååå trött så vi traskade hemåt strax innan midnatt och jag somnade på två röda efter att ha lagt mig i sängen. Härlig resekompis man är ;)
Idag väntar nya äventyr i drömstaden! :) Kram, E
  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Instagram