Dagen med stort D

Nu är dagen kommen. Dagen då jag ska ta mitt pick och pack och flytta västerut i fem månader tillsammans med Julia. Det är blandade känslor. Ena stunden är jag så taggad att jag spricker och andra stunden har jag ångest över vad jag kommer att lämna här hemma. Jag kommer sakna mina underbara vänner hur mycket som helst! Det gjorde ont igår att ta farväl av er! Men som jag sa, tiden kommer gå fort och snart är jag hemma igen :) Jag kommer sakna min underbara familj och min finaste lilla Prince. Kan ni inte slänga med honom i resväskan när ni kommer och hälsar på :)?

 

Jag kommer sakna Maximilian så ofattbart mycket. Jag kommer sakna ALLT med dig. Ditt underbara léende, ditt alltid så glada, positiva och peppande humör, dina kyssar, att jag kan prata med dig om allt, din famn, dina vackra ögon, ditt sätt att se på mig, ditt sätt att trösta mig när jag är ledsen. Allt, allt, allt! Men jag måste tänka positivt. Det här är en jättebra övning för ett förhållande. Det finns ju faktiskt många sett att kommunicera på idag och du kommer ju och hälsar på mig. Vi vet vart vi har varandra och vår kärlek är stark. Det här kommer att bli tufft, men jag tror på oss. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

 

Nu ska jag packa det sista, göra mig iordning, gå ut med Prince för sista gången, äta frukost och ta farväl av min fina, fina Sambo. Klockan 11 rullar bilen mot Landvetter och kl 14:45 lämnar jag och Julia svenska mark. Det här kommer bli ett minne för livet! 

 

 

Du betyder så mycket för mig min Kärlek!


<

Gillar

Kommentarer

Instagram