En dag i Vaxholm

Enligt väderprognosen var det här den sista riktiga sommardagen på ett tag så jag kände för att njuta av den lite extra. Så efter frukosten i morse packade vi in i bilen och rullade mot Vaxholm.

Jag verkligen älskar Vaxholm och vore det inte för avståndet in till stan hade jag nog övertalat min man att slå till på (helst ett hus såklart) men mer rimligt med en lägenhet där. Eller varför inte en sommarstuga. Vi kom fram till att när vi blir pensionärer får det bli lägenhet i stan och hus i kanske Vaxholm eller någon skärgårdsö. Mmm vilken dröm va! :)
Vi satte oss på bryggan och njöt av solens strålar som värmde så gott. Nu när temperaturen låg på 23 grader var det riktigt härligt att sitta i solen :) Jag har knappt kunnat sitta när det varit 30 grader!
Åh det här kommer jag sakna i höst <3
Sen var det dags för lunch och vi begav oss till Vaxholms Hembygdsgårds Café. Så himla mysigt! Man kan sitta ute i trädgården, precis vid vattnet.
Räkor var det här!
Man får inte missa deras superduperfikabord!
Nomnomnom!
Sen strosade vi runt lite på Vaxholm. Åh vad jag älskar den här mannen!
Så mysiga hus överallt!
Sen var det dags att rulla hem igen och nu ligger vi utslagna på soffan efter att ha käkat pizza. Imorgon är det dags för visning igen av lägenheten så det blir städ för hela slanten! Blä vad trötta vi är på att visningsstäda nu... Kram på er

Gillar

Kommentarer

Instagram