Färgval

I vardagsrummet och hallen har vi en lite ljusare grå som heter IN-713. Superfin nyans!

Säkert svårt att uppfatta färgen när rummet är tomt men det är verkligen en jättefin grå nyans! Fler bilder kommer när vi har kommit på plats.

I sovrummet har vi en lite mörkare grå som heter S5000-N. Först var jag ju lite osäker på om jag ville ha så mörk men måste säga att jag gillar den mer och mer. Tror den kommer bli hur bra som helst när vi fått möbler och piff på plats :)
Igår kväll gjorde vi äntligen den sista strykningen i lägenheten så skönt! Nu ska bara spröjsen i våra fönster bli vita istället för bruna, sen går flytten på fredag. Som jag längtar efter att få komma på plats. Ni är många som frågat om färgkoder på våra väggar så tänkte att jag gör ett inlägg om det så ni lätt kan hitta om det vankas ommålning där hemma :)

Ursäktar verkligen den uteblivna uppdateringen! Lovar att det kommer bli sååå mycket bättre när vi har kommit på plats i vårt nya hem och när jag hittat bättre rutiner på att jobba heltid och sköta bloggen kontinuerligt vid sidan av. Just nu är livet ganska kaos, men på ett härligt sätt. Det är så mycket som händer och jag älskar det. Tyvärr blir ju bloggen lidande, men stå ut, för snart är jag tillbaka och då med massa inredning och bilder från nya lyan :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram