Favoriter online just nu

Inlägget innehåller adlinks

Ok, jag fick frågan om jag inte kunde dela med mig av lite vårinspiration till garderoben och det gör jag ju så gärna 🥰 Alltså jag älskar modet som råder just nu!! Det står typ mitt namn på allt känner jag. Det är avslappnat, bekvämt, dova färger och stilrent. Älskar! Så här kommer några av mina favoriter som ni hittar online just nu!

Byxor - här // Stickad tröja - här // Boots - här // Skjorta - här (adlinks)

Prick allt som ni ser här ovan hade jag helst klickat hem igår. Nej men på riktigt. Det finns så mycket fint ute just nu så jag kan knappt behärska mig. Bootsen vore ju en dröm att få tag på i originalet men dessa är ju inte fy skam de heller. Dock är de slutsålda men jag hoppas de kommer in snart igen!

Byxor - här // Jacka - här // Skjorta - här // Stickad tröja - här (adlinks)

Det är väl ingen skräll att jag klickat hem varenda plagg ovan? Förutom jackan då eftersom jag har en typ likadan från Zara. Men det andra. Skjortan är perfektion och den stickade tröjan är ju bara för fin. Så skön dessutom!

Skjorta - här // Pyjamas - här / Byxor - här // Huvtröja - här (adlinks)

Skjortan är den jag bar på min story och i gårdagens blogginlägg som ni kanske ser? 🙉 ÄLSKAR! Finns även i vitt. Byxorna är slut för tillfället men jag bara måste få tag på ett par när de kommer in igen.

Boots - här // Skjorta - här // Kavaj - här // Blus - här

Dessa Bottega Veneta-look a likes är inte heller helt fel! Älskar den klumpiga sulan 🤤 Och både skjortan och blusen är perfektion enligt mig. Tänk tillsammans med bootsen. Nej men jag smäller av! Och kavajen tillsammans med läderbyxor och klackar, eller sneakers för den delen 🤤🤤❤️

Gillar

Kommentarer

Instagram