Formex

Dessa krukor från ByOn var inte bara superfina utan är även gjorda i plast så de väger ingenting. Perfekt för en inredningsstylist som ska bära dessa upp och ner för trappor om dagarna. Kommer definitivt köpas in!

House Doctor levererade som vanligt. Man kan ju inte annat än att älska den här soffan! //Dessa grytor hörrni, jag dör, bara måste ha! Från ByOn.
Trött tjej som bjuder på ett litet leende efter att ha hittat massa godbitar hos ByOn. // Som den här daybeden i en lite mindre storlek i grön sammet.
Sprang även på det här magiska barnrummet. Det kliar i fingrarna på mig, längtar tills att få inreda till våra barn i framtiden :) // Och dessa ballonger, sååå fina att sätta på väggen i barnrum. Också från ByOn.
Classic Collection kommer med så otroligt fina överkast. Vill ha ett i varje färg att byta med // Mysig bäddning hos House Doctor.
Hej finaste ni! Long time no see, som vanligt nu för tiden. Bläää vad less jag blir att dagarna ska gå så nedrans snabbt! Igår var iaf jag och Miriam på Formex-mässan och spanade in alla nyheter :) Jag vet inte om det var för att jag var så galet trött efter flera veckor överösta med jobb eller om jag var stressad för att vi fastnade med jobb även denna dag så vi hann bara gå där i 2 h, men jag kände att det var väldigt mycket samma lika som de senaste åren. Det är fortfarande mycket sammet, linne, mässing, trä, murriga färger och pasteller. Förmodligen var jag bara för trött och stressad för att ta in allt, men på slutet sprang vi på några godbitar iaf och jag hann knäppa lite bilder :) Ändå glad att vi hann förbi en sväng! Nu mina vänner, nu ska jag ta och krypa ner, är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Hörs imorgon igen! Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram