Frågor och svar

Sofie: hej! jag och min kompis ska åka till los angeles i två månader och hade velat hitta en lägenhet att hyra under denna period, gärna i santa monica. det är dock sjukt svårt att hitta någon sida som verkar seriös så tänkte höra om du vet något lägenhetskomplex med bra läge som har short term lease? hade varit väldigt tacksam för svar :)

sofie 

 

Svar: Hej! Det låter som en grym idé! Santa Monica är så fint! Jag kan börja med att tipsa er om att höra ev er till: Daniella, för hon kan förhoppningsvis hjälpa er :) Annars vet jag inte om det finns något lägenhetskomplex som hyr ut under en så kort tid, men vi hyr ju vår lägenhet i bara 4 månader och det var inga problem här. Dock vet jag att de flesta lägenhetskomplexen helst hyr ut minst 6 månader. Jag förmodar att ni vill ha en möblerad lägenhet om ni ska vara här en så kort period och det finns inte (vad jag vet) i vårt lägenhetskomplex, men man kan ju hyra möbler här:) Ni kan ju slänga iväg ett mail till det lägenhetskomplexet där vi bor, det heter Marina Pointe och här är hemsidan: http://www.marinapointeapartments.com/.

Jennifer: Hej! jag är väldigt intresserad av att studera i L.A som ni gör. Och undrar lite vad kostnaden brukar ligga på att hyra lägenhet i månaden? jättetacksam för svar! :) 

 

Svar: Åh vad kul! Det tycker jag att du gör rätt i :) Priserna ligger väldigt olika beroende på VART man bor och HUR man bor, men vi bor i en 1 bedroom (som en 2:a i Sverige) ca 85 kvm (tror jag:p) och för den betalar vi 1 799 dollar/mån vilket är ca 12 500 kr. Vi är ju tre tjejer som delar på det, men sedan tillkommer kostnad för el, gas, sopor och internet. Då bor vi i ett säkert område (Marina del Rey) i ett jättefint lägenhetskomplex med pool, jacuzzi, gym och en superfräsch lägenhet. Man kan bo finare för ett lite högre pris och man kan bo lite sämre för att billigare pris. Har du någon mer fundering så är det bara till att fråga :) 


<

Gillar

Kommentarer

Instagram