Frans väggfärg

God morgon fina ni! Ni är så många som frågat om väggfärgen i Frans rum så jag tänker att jag svarar på det i ett inlägg här nu om ni kanske är fler som undrat? :)

Färgen är från Jotun Lady hos Happy Homes och den heter 1902-y42r. Jag verkligen älskar den här färgen även om jag faktiskt var lite chockad när vi hade fått upp en större yta på väggen. Eftersom att det är lite rött i färgen så går den lite åt det rosa hållet i vissa ljus. Men när vi hade fått lite möbler på plats kändes den så rätt! Den är liksom grå/beige/rosa och den är bara så himla fin! Minns när vi hade målat klart här i höstas och jag sa till Maximilian att jag nog ville flytta in i det rummet ist 🙈 Älskar verkligen den nyansen!

Nu ska jag jobba här! Veckans sista bilder åt iDeal of Sweden står på schemat nu på morgonen. Sen vid lunch ska jag äntligen åka till bästa Tannaz på Salong JR och få håret fixat! Den här utväxten skojar man nämligen inte bort längre 😅 Kanske ska ta lite före- och efterbilder den här gången. Tannaz är verkligen grym och skapar alltid magi med mitt hår, så glad att jag hittat henne 😍 Kram, E

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Vart har du köpt den runda grå-vitprickiga mattan? 😊
emmamelins
emmamelins ,
Från Elodie Details 😊
nouw.com/emmamelins
Aya
Aya,
Hej, vilken färg och storlek har du på din fina fjäderlampa?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram