Friyaaay

Här kommer några glimtar från min och Rebeccas härliga fredag :)

Vid lunch möttes vi upp på Vigårda för att ladda inför kvällens gala.

Förberedelser på G :) I torsdags spontanshoppade jag en väska på lunchen. Den bara stod där och skrek att den ville följa med på ELLE-Galan och jag kunde inte motstå. Dessutom behövde min svarta Stella en liten avbytare och även om jag inte hade planerat att detta skulle få bli en glimrande liten sak känns den så jäkla rätt! Bättre partyväska får man ju leta efter :)

Efter våra burgare begav vi oss till Grand Hotell för att bli supersnygga i håret av tjejerna på Kérastase! Tyvärr lyckades vi radera alla bilder på Rebeccas minneskort så det här är den enda jag har att bjuda på, men ni ser ju på de andra bilderna hur fina vi blev i håren :)

Väl färdiga med våra hår checkade vi in i sviten på nionde våningen på Clarion Sign och jag bara älskar det rummet! De stora fönstrena är helt magiska och att vakna upp med utsikt över Stockholm City, det är något speciellt med det :)

Sen var det dags att fixa det sista piffet innan vi begav oss till Grand Hotell för kvällens gala :)

Här står lilla jag, peppad till max för min livs första ELLE Gala!!

Efter x antal timmar på dansgolvet på ELLE Galans efterfest och på Fou satt det fint att krypa ner här vill jag lova <3

Sedan avnjöt vi den goda hotellfrukosten på Clarion Sign innan det var dags att bege sig hemåt. Det blev med andra ord en helt fantastisk fredag den 13e, en dag jag sent kommer glömma :)

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Vart kommer örhängena ifrån?
emmamel
,
Svar till Erika: De är från Asos 😊

Instagram