Gårdagens styling

Hej godingar! Igår gjorde jag min första styling som egen och det kändes superhärligt. Jag var i en trea i Vasastan som hade soffa, en byrå och sängar på plats när jag kom, resten har jag tagit dit :)

Soffan är en likadan som vi har hemma fast en storlek större och inte "loose linne edition" som vår är. Fick jättemånga frågor om den på Instagram igår. Förstår det för den är verkligen jättefin och såå skön :)
Det här matbordet får jag också alltid frågor om och det kommer från House Doctor. Det är såsåså fint och skulle vi köpa ett nytt idag skulle jag vilja ha detta fast ett rektangulärt.
Soffbordet kommer från IKEA och är en favorit hos mig!
Kunden hade även lämnat dessa speglar, så fint med spegel vid matbordet tycker jag. De gör att rummet ser ännu större ut.
Sovrummet mjukade jag upp med massa textilier och genom att lägga en matta under sängen. Härligt att få in lite träslag också när det mesta är vitt :) Lampan är från IKEA och bänken är från ELLOS (samma som vi har hemma) den hittar ni här :) (klick)
Så mysigt att inreda barnrum tycker jag! Kan verkligen längta efter att få inreda till våra förhoppningsvis framtida barn :)
Det var lite bilder från gårdagens jobb. Idag har jag ingen styling på schemat däremot ska jag snart iväg på ett möte och i eftermiddag ska jag och mannen ha en liten fixardag innan vi åker på lite semester. Vi ska bl a köpa lister, färg och packa inför morgondagen. Då bär det nämligen av till Kalmar till våra vänners stuga. Ser ut att bli strålande väder och jag är så galet taggad på stughäng, hehe! Hörs snart igen. Kram, E

Gillar

Kommentarer

Instagram