Gravid - vecka 19

Här kommer en (inte så kort) uppdatering från vecka 19. Jag är ju sämst på att fatta mig kort i dessa uppdateringar, haha. Hoppas ni står ut!
Gravid vecka 19 (18+0)

Avklarade veckor: Idag går vi alltså in i vecka 19 så det är 18 fulla avklarade veckor. SÅ himla galet vad snabbt tiden går!

Cravings: Inga speciella cravings, däremot tror jag att min aptit har ändrats. Jag har väl alltid gillat mat (eller ne, inte när jag var liten faktiskt, då ville jag helst bara äta godis :P ) men har jag missat ett mål hit eller dit har det inte varit hela världen. Nu har jag blivit som min mamma och syster (haha) och planerar liksom dagarna kring när och vad jag ska äta. Längtar liksom till nästa mål på dagen. Dessutom har jag börjat tycka att det är så himla gott med mat och har verkligen börjat uppskatta att äta ute. Vilket jag inte gjort på samma sätt innan, mest tyckt att det är onödiga pengar... Så ja, MAT är väl en craving just nu :P

Sömn: Sover som en stock bortsett från ett toabesök per natt. Det är lite som mat där, jag har verkligen börjat uppskatta att sova. Har t o m börjat gilla att gå och lägga mig tidigt (aldrig hänt innan!) och kan verkligen längta efter att jag ska få gå och lägga mig och sova (kul tjej!). Har fortfarande lite svårt att unna mig att sova mitt på dagen dock. Blir så himla förvirrad av det. Jag fattar liksom inte vad det är för dag, vart jag befinner mig eller vem jag är när jag vaknar typ, haha. Någon mer som känner så?

Mående: Jag mår bra! Har nog faktiskt aldrig mått bättre. Känner mig lycklig ända in i själen <3

Vikt och kropp: Jag har inte stått på vågen på några veckor så har ingen aning. Får se vad den visar hos barnmorskan i nästa vecka... Magen växer iaf på i full fart och nu ser jag verkligen gravid ut. Min navel är även påväg ut. Trodde aldrig detta skulle ske då den är så djup (?) i vanliga fall, haha. Den har t o m kommit så långt ut att jag brände den i solen igår, haha! Vem gör ens det?

Hormoner: Jag har frågat Maximilian om han märker någon skillnad på mig och det gör han inte (säger han iaf ;) ). Nej, men jag känner faktiskt detsamma. Jag är nog t o m gladare än vanligt faktiskt. Så himla, himla härligt!!

Övrigt: Jag har varit bortrest i en vecka och längtar redan efter svenskt lösgodis. Vem är jag?

Det var en liten update från början av vecka 19. Nu ska vi fixa iordning oss här för en sista date night <3 Imorgon är det dags att flyga tillbaka till Stockholm igen men redan på onsdag flyger jag och min Beccis på pressresa till Helsingfors. Ska bli så mysigt att hänga med henne i ett par dagar. Nu börjar magen kurra här igen så nu måste jag sluta.. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia,
Det här var typ det gulligaste inlägget jag läst <3 Så glad för er skull!!!
nouw.com/unwindbyjulia
emmamelins
emmamelins,
Men gulle du! Taaaack <3 <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram