Gravid - vecka 20

Hej mina fina! Veckorna går så snabbt så det är redan dags för ett nytt - gravid vecka för vecka-inlägg! Blir kanske lite nära inpå mitt förra men jag har ju lovat att jag ska uppdatera er varje måndag så :)
Gravid vecka 20 (19+0)

Avklarade veckor: Redan halvvägs! Eller ja, egentligen är väl nästa vecka halvvägs, för nu är det ju faktiskt bara 19 hela veckor som jag varit gravid men jag är i 20e veckan. Lite komplicerat det där...

Cravings: Apelsinjuice!! Iaf den senaste veckan, vill helst ha det varje morgon. Det är typ det enda jag är sugen på när jag vaknar. Dricker upp ett glas på nolltid och fyller på. Haha, så mitt trick är att inte ens köpa hem det.

Sömn: Sover som en stock och den här veckan har jag inte behövt gå upp varje natt för att kissa iaf. Det tackar vi för!
Mående: Kroppen börjar säga ifrån lite när det gäller att resa sig från typ soffan eller sängen. Anar att magmusklerna har börjat dra sig isär? Likaså säger kroppen ifrån i jobbet vilket gör mig lite stressad!

Vikt och kropp: Jag har gått upp lite över 4 kg!! Haha jisses, får nog skylla lite på mina senaste resor och ett par stressiga veckor innan det med dålig kost. Nu blir det inga fler resor på ett tag och det känns skönt att komma in i lite rutiner här hemma igen då jag tycker det är lättare att äta bra då :) Börjar lite smått känna mig tung i kroppen och tycker att det är jobbigt att böja mig framåt. Haha, men jag vet ju också att det här är ingenting mot hur det kommer kännas senare ;)

Hormoner: Den senaste veckan har jag varit lite känslig och haft lätt till gråt men mer av glädje än att jag varit ledsen. Så det är ju skönt :)

Övrigt: Imorgon ska vi på vårt RUL (rutinultraljud). Och det innebär ju också att de förmodligen kommer se om det är en pojke eller flicka. Vi är så himla taggade men också nervösa, det var ju ett bra tag sen vi fick se den lille på skärmen sist. Håll tummarna för oss <3

Kram, E

Gillar

Kommentarer

Annie
,
Så mysigt med bebis! 😊 Jag tänkte höra om du hade velat bidra med din inredningsexpertis. Har du något tips/förslag på någon snygg ljuslykta (eller annan dekorativ detalj) att hänga från en krok i taket i vardagsrummet? kram!

Instagram