Gravid - vecka 21

Heeeej allihopa! Egentligen skulle ju det här inlägget komma upp igår men jag var faktiskt helt slut så jag lyssnade på kroppen och somnade på nolltid i sängen. MEN det var faktiskt ganska bra tajming då vi fick BF framflyttat en dag. Eller egentligen blev vi inte framflyttade utan vi hade bara missuppfattat angående datumet.

Hur som så går vi härmed in i ny vecka på tisdagar istället så vad passar inte bättre än att byta dag för graviduppdateringar till tisdagar även här i bloggen? :) So, here we go!
Gravid vecka 21 (20+0)

Avklarade veckor: Ja nu är vi alltså halvvägs på riktigt! Vi har passerat 50%. Jag kan inte fatta det!
Cravings: Vindruvor. Det verkligen vattnas i munnen av bara tanken. Kan det vara vätskebrist?

Sömn: Jag sover fortfarande bra men det börjar bli lite mer oroligt. Drömmer såå mycket. T ex att jag glömde amma vår lilla mini de första dagarna efter BB och när jag väl kom på det så insåg jag att jag inte visste HUR man ammar. Haha, jisses! Lättnaden när jag vaknade alltså..

Mående: Psykiskt mår jag såå bra! Aldrig varit lyckligare <3 Efter ultraljudet i förra veckan har längtan, om möjligt, blivit ännu större. Vill ha februari NU! Kroppen mår också bra men den börjar säga ifrån lite genom sammandragningar och ont i nedre delen av ryggen.

Vikt och kropp: Inte stått på vågen sedan sist men min mage alltså... Den har blivit såååå stor!! Tycker det ser ut som att jag ska föda vilken dag som helst! Lär väl skratta åt mig själv när jag går där i veckan 40 och ser den här bilden...Hormoner: Låg nyss och storbölade till Idol när en av de yngre inte gick vidare. Började liksom sätta mig in i hur det är att vara förälder och se sitt barns drömmar krossas sådär. Hua <3

Övrigt: Vi vet ju könet nu men tänkte att vi ska hålla lite till på det. Känslan efter att få veta vad som döljer sig där inne går inte beskriva. Har fått sådana starka band till Mini där inne så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Är så galet lycklig. Vilken gåva det är att få vara gravid <3

Kram, E

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
Visst är det magiskt att vara gravid, ramlade in på din blogg och kände hur avis jag blev. Skulle vilja vara gravid alla dagar, resten av livet. Såå häftigt med alla sparkar och speciellt sista veckorna när allt känns så mycket och tydligt. Det häftigaste jag varit med om, helt klart! Njuuut! ❤ Fick en go liten kille för lite mer än 3 månader sedan och det går inte att beskriva hur häftigt det är att få barn. Att känna hur viktig man är för den där lilla lilla människan är en obeskrivlig känsla! Och för att inte tala om hur tårögd man blir varje gång de lär sig något nytt, så magiskt! Njut av din graviditet och alla mysiga sparkar och lycka till med allt!
nouw.com/ccarolinejohansson
emmamelins
emmamelins,
Ja det är verkligen helt fantastiskt! 😊 Haha jag känner lite samma, även om jag såklart längtar väääldigt mycket tills han tittar ut <3 Ja sparkarna är verkligen magiska att få känna och jag är så tacksam som får vara med om detta. Men ååh stort grattis till er lille kille!V Vilken magisk känsla <3 Vad fint av dig, tack snälla du! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram