Gravid - vecka 25

Hej mina fina! Känns som att dessa inlägg börjar bli lite tjatiga, eller hur känner ni? Jag kanske ska börja med dem varannan vecka istället. Får fundera lite. Men vi kör ett för vecka 25 nu iaf! :)
Gravid vecka 25 (24+0)

Avklarade veckor: 24 hela veckor har passerat. Han är nu ca 30 cm lång och väger mellan 800-900 gram. Så han har endel att lägga på sig de kommande veckorna :)

Cravings: Inga nya cravings. Men bullar och croissanter är typ det enda jag är sugen på. Livsfarligt, hehe!
Sömn: Sover som en stock, vaknar dock ett par gånger varje natt när jag behöver vända på mig. I övrigt känner jag mig väldigt pigg om dagarna :)

Mående: Jag mår fortfarande bra. Börjar få ont i nedre delen av ryggen när jag anstränger mig men utöver det känner jag mig pigg och glad!

Vikt och kropp: Var hos barnmorskan igår, hade gått upp ca 5 kg vilket känns helt ok. Vet att man inte ska stirra sig blind på vikten men ändå bra att ha koll så man inte skenar iväg helt och hållet.
Hormoner: Känns som att de fortfarande är under kontroll vilket är skönt. Både för mig och mannen :P

Övrigt: Var som sagt hos barnmorskan igår och allt såg bra ut. Hans hjärta slog så fint så. Så häftigt att få höra det för första gången <3 Min lille plutt, som jag längtar efter dig! Mina järnvärden såg också äntligen bra ut! Spenatsmoothien jag druckit varje morgon plus järntabletterna måste ha hjälpt ;)

Kram, E

Gillar

Kommentarer

Viktoria
Viktoria,
Recept på smoothien? Är också gravid och låter som jag behöver det 😊:)
emmamelins
emmamelins,
Åh det ska jag se till att fixa ett inlägg om!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram