Gravid - vecka 30

Gravid vecka 30 (29+0)

Avklarade veckor: 30 veckor har passerat och det är väl ändå en milstolpe det! Känns helt galet att jag är en 30 veckors gravid kvinna! Haha! 73% har alltså passerat, gahh, vad händer med tiden?

Cravings: Mja, inga nya men jag är typ småhungrig hela tiden men blir också snabbt mätt om jag äter större portioner. Haha det gäller att hitta en bra balans där.
Sömn: Sover nog ändå bra för att vara i vecka 30, tycker dock att det är ganska "jobbigt" att sova då jag aldrig ligger riktigt skönt. Vaknar ju varje gång jag ska vända mig och det är ett projekt i sig, haha. Magen ska med, kudden ska med och ja hela paketet ska liksom ta sig runt.

Mående: Just nu sitter jag med halsont som kommer krypandes, hoppas verkligen inte att jag ska vakna upp sjuk imorgon. I övrigt mår jag bra! Bortsett från ryggen då, haha som jag tjatar om den men tusan så jobbigt det är!

Vikt och kropp: Nu börjar jag känna mig riktigt stor och tung. Hur mycket jag än älskar att få vara gravid börjar jag känna mig smått obekväm med min kropp. Är ju inte van vid att se den såhär och kan inte föreställa mig att magen ska växa på ÄNNU mer. Haha och förmodligen kommer jag stå där i vecka 40 och tycka att jag var liten nu. På samma sätt som jag tittar tillbaka nu på min söta lilla putmage som jag hade i början. Galet vad kroppen går igenom alltså!
Övrigt: Längtar så himla mycket efter vår lille Mini nu! Tiden har dock gott otroligt snabbt de senaste veckorna så helt plötsligt kommer han ju vara här! ❤️ Vi känner att vi börjar bli redo att ta emot honom. Vi har fixat vagn, spjälsäng, babycrib, babyskydd till bilen, babysitter, bärsele, skötbädd, kläder, babygym, bröstpump, nappflaskor etc etc. Det är några saker kvar att fixa men det mesta är faktiskt klart och det känns så himla skönt. Vill ha allt fixat innan jul och nyår så vi bara kan slappna av och vänta de sista veckorna ❤️

Kram, E

Gillar

Kommentarer

emmamelins
emmamelins,
Tack min fina Tildis ❤️❤️ Längtar också massa! Inte långt kvar nu
Madeleine
Madeleine,
Hej!! Tack för en fin och härlig blogg!! har precis börjat följa dig... Det va jag som skrev till dig på insta häromdagen och frågade om fuskakinn-tightsen Håller helt med dig i att man känner sig totalt vilsen i sin klädstil nu... så fruktansvärt tråkiga mammakläder och jag känner mig sällan ”piffig” nuförtiden... vad tar du på dig som gravid?? Och var brukar du köpa dina gravidkläder?? Eller köper du vanliga kläder men går upp i storlek?? Behöver alla tips jag kan få och tycker du ser superfin ut i dina kläder på alla dina bilder... Kram kram Madeleine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram