Hair and makeup

Fick en förfrågan om jag kunde berätta lite om hår och smink från bröllopsdagen och självklart kan jag det! Jag valde en ganska enkel sminkning med naturliga toner och det var de duktiga tjejerna på Hairstudio i Vetlanda som fixade min makeup och jag har aldrig känt mig så fint sminkad som den här dagen. Jag minns faktiskt inte exakt vilka produkter som vi använde men om det är någon som undrar så lovar jag att höra med tjejerna :)

När det kommer till håret så ville jag även där ha en ganska enkel uppsättning men som ändå var elegant. Jag ville dock inte ha den för elegant, därav valde jag att ha mittbena och lät lite hår hänga fram för en lite mjukare look. Vi hade i hundra kilo hårspray (eftersom det regnade dagen till ära) och typ tusen hårnålar så håret satt verkligen på sin plats. Jag var så himla nöjd med mitt hår och kan varmt rekommendera tjejerna på Hairstudio ifall ni gifter er i de Småländska trakterna :D

Jag svarar mer än gärna på era frågor om det är något specifikt ni undrar över :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Fina bilder! Det skulle vara jätteroligt om du gjorde ett inlägg om din klänning , visa lite mer bilder på den och berätta hur du hittade den perfekta bröllopsklänningen! Och så är jag jättenyfiken på att se din vigselring Kramar!!!
emmamel
,
Svar till Lisa: Tack snälla du! Självklart fixar jag inlägg om det 😃 Håll utkik här i bloggen! Kram

Instagram