Head & Hair Heal

I förra veckan var ju jag och Frida förbi Salong You Stockholm och spanade in Maria Nilas senaste hårvårdsserie Head & Hair Heal. Det är en färgbevarande hårvårdsserie som stimulerar hårtillväxten samt motverkar håravfall, torr hårbotten och mjäll. Då jag under vintern kan få lite torr hårbotten kände jag att detta kunde vara något för mig.

Jag har nu använt produkterna i en vecka och tycker redan att jag upplever skillnad. Att de dessutom ska stimulera hårtillväxten är ju ett extra stort plus, speciellt när jag sparar till kommande bruduppsättning! :D

Men nu, låt oss snacka om vädret och helgen! Hur underbart? Igår kväll var vi ett stort gäng som grillade och drack rosé i Tantolunden innan vi begav oss hem hit för att fortsätta kvällen på vår balkong. Älskar vår balkong! De senaste dagarna har jag i princip bott där. Det är så härligt att kunna öppna upp och komma ut när man bor i lägenhet. Hur som haver, ikväll vankas det inflyttningsfest hos syrran och Jocke vilket kommer bli grymt! Skål för sommaren hörrni! :)

Gillar

Kommentarer

Instagram