Helgen i bilder

I fredags var jag som sagt iväg på Kickoff med jobbet och jisses vilken dag det blev! Vi började med ponnytrav på Ekerö, där vi själva fick köra hästarna och tävlade i tre heat där vi fick betta på en vinnande häst i varje heat. För er som följer mig på Snap förstår hur otroligt kul det såg ut när vi guppade runt där. Haha kan inte låta bli att skratta när jag får upp bilderna i huvudet igen!

Efter det åt vi lunch på en mysig herrgård på Ekerö som jag inte fick någon bild från, senare åkte vi till Kungsholmen där vi drejade. Det låter kanske inte så mycket för världen men det var verkligen såååå kul och fantastiskt roligt att se hur allas "krukor" och "skålar" blev, haha!
Sen åkte vi till ett stort fält där två luftballonger stod och väntade på oss. Jag säger bara två ord SÅÅÅÅ MAGISKT! Att få se Stockholm uppifrån på det här sättet i solnedgången, det går inte beskriva i ord. Vilken upplevelse!! Efter det blev det middag på Supper följt av utgång som resulterade i att jag kom hem runt 5-tiden på morgonen. Minns inte när det hände senast.
Efter ett par timmars sömn åkte jag in mot Vasastan för att möta upp dessa godingar. Fick äntligen träffa Johannas lilla Lykke som kom till världen i mars. Alltså HUR söt får man vara? Jag bara smälter. Sen laddade jag om för inflyttning- och födelsedagsfest hos min fina Caroline. Så idag blev det en lång och välbehövlig sovmorgon vill jag lova. Nu måste jag iväg och jobba, ska förbereda lite inför en kaos-vecka sen blir det en lugn och skön kväll på soffan. Helt slut efter en fartfylld men magisk helg! Kram, E

Gillar

Kommentarer

ISA,
Jag skulle tycka det var ASKUL med krukorna, haha! och ballongtur såklart, snacka om rolig dag!
isabyl.devote.se
Tove
,
Hej Emma. Jag blev tipsat om din blogg av en kompis som hade sett dina bröllopsbilder från förra året (fantastiska!!!). Jag är själv mitt i bröllopsplanering inför sommarn och blev SÅ förälskad i din slöja. Hade inte tänkt ha någon från början men inser nu att jag måste ju ha en lång med släp haha. Har lusläst internet (och kommentarerna under dina bröllopsinlägg) och hittar NADA! Vart har du hittat din underbara slöja?! Hjälp en desperat blivande brud i nöd haha!
emmamel
,
Hej Tove! Åh vad kul, varmt välkommen hit 😊 Tack snälla, vad glad jag blir! Men ååh vad roligt med bröllop i sommar, du har verkligen en dag att se fram emot! Jag köpte slöjan på samma ställe som min klänning, alltså på Milagro på Karlavägen i Stockholm 😊 Stort lycka till med din planering! 😊 <3 Kram
emmamel
,
Det var verkligen sjukt kul!! 😊
Mirjam
,
Hej Emma! Min lillasyster tar studenten om några veckor och jag vill köpa något riktigt speciellt till henne. Har funderat på om vi ska åka luftballong tillsammans. Vilket företag åkte ni? Måste också säga tack för att du driver en så fin och inspirerande blogg. Du skriver och lever på ett sätt som känns helt rimligt och inte ouppnåelig som många andra. Allting känns väldig ärligt och realistisk Kramar
emmamel
,
Hej Mirjam 😊 Åh men en bättre studentpresent blir så svårt att hitta, det är verkligen bland det häftigaste man kan uppleva. Sååå magiskt! Vi åkte med Ballongflyg i Stockholm AB (hemsida här: http://www.ballong.se) Åh men tack snälla du!! Bland de finaste kommentarerna jag har fått. Det värmer verkligen ska du veta <3 Stor kram till dig!

Instagram