Helgen i bilder

1. Firade vår fina Christina som fyllt 30 år och tog henne till Bounce :) // 2. Det var verkligen vi och alla barn, men det var sjukt kul när man väl fick chansen att studsa lite. Man ska nog dock inte vara där en lördag då det var kö till typ allt.

3. Efter lite studsande åkte vi hem till oss för bubbelbrunch // 4. Det var sååååå gott. Lyckades verkligen få till de där avokadomackorna, så enkla med såå goda!
5. På kvällen var vi iväg på överraskningsfest för en annan kompis som fyller 30 snart, tog dock inga bilder under kvällen. Blev ingen utgång för mig då jag behövde vara pigg på söndagen för att kunna jobba. Med först mötte jag upp syrran för söndagsbrunch :)
6. Vi testade Gast, som ska vara ganska nyöppnat. Samma kedja som Kaffeverket och Snickarbacken. Ett vinnande koncept med andra ord! // 7. Så mycket gott och inte så mycket folk som hittat dit än och det är ju såå skönt :)
8. Vi hann knäppa några bilder för lite samarbeten som jag har framöver innan vi gav oss iväg till IKEA en sväng. Jag har äntligen köpt ett skrivbord till mitt lilla kontor nu (bilder kommer när det är klart) :) På kvällen åkte vi hem på söndagsmiddag hos våra vänner (ÄLSKAR söndagsmiddag! Så underskattat) 9. Här är bild på lördagens tacos som vi slängde ihop innan 30-årsfesten. En riktigt bra mathelg med andra ord ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram