Helgen i bilder

Nu var det längesedan jag gjorde ett sånt här inlägg! Har ni saknat dem? Jag hoppas det för här kommer ett från helgen :D Fredagen bestod av jobb, solen sken som aldrig förr och ingen var gladare än jag och Mirris. Vi firade med burgare och Cola. Yummiiiee!

Efter jobbet åkte jag hem och städade lägenheten innan jag mötte upp syrran på Orange County Foods, yes, för andra gången den veckan. Men det är ju sååå gott med bowls. Speciellt Tuna, mums! Efteråt gick vi på bio, vi såg Tårtgeneralen. Jag hade inga förväntningar alls men den var faktiskt riktigt bra. Blödig som jag är grät jag några skvättar. Det var en riktigt rolig film men ibland blev det väldigt djupt och då brister det snabbt för mig ;)
Vaknade upp superpirrig på lördagen då det var dags för min finaste Isabelles baby shower! Jag verkligen älskar att överraska, det finns inget som gör mig så glad och pirrig. Dock gillar ju den här damen att ha kontroll, precis som jag, så hon hade såklart lyckats lista ut att det var dags den här lördagen. Haha! MEN det blev såklart minst lika mysigt <3 Förstår ni HUR mycket jag längtar efter att bebis ska komma nu!! Det är ju inte så många av mina vänner som har fått barn än. Den enda som har det bor ju inte i Stockholm så det ska bli kul att få en liten Stockholmsbebis här att gosa med :) <3
På kvällen blev det pizza night med ett av våra favvopar, Julia och Johan. Det blir aldrig tråkigt med dem! Vi gjorde en av mina favvopizzor med löjrom och Creme Fraîche, alltså det äääär så gott!!
Under söndagen blev det inte så många bilder som togs. Jag satt med massa jobb och samarbeten hela dagen. Var ensam hemma på kvällen så slängde ihop lite tacos. Haha, känns som det här inlägget handlade mest om mat, men det är nog en bra sammanfattning av helgen :) Till tacosen såg jag flera avsnitt av Younger. Någon mer som kikar på den serien? Jag ÄLSKAR den! Så härligt med en glad serie ibland :)

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
Hade gjort myyyyycket för att få dela den taco-stunden med dig <3 Saknar dig i min vardag världens bästa Emma!
emmamel
,
Ååååh bästa Evveepeevve! Blir ju tårögd här <3 Hade gjort sååå mycket för att du skulle varit här då! Och jag hade gjort så mycket för alldeles för salta pannkisar igen <3 Saknar dig!!

Instagram