Helgen i bilder

Inledde helgen på Mister French tillsammans med världens vackraste mamma 2 be <3 Åååh det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att min fina vän snart ska ha en liten bebis!!!
Jag valde sedan att gå vidare och möta upp mina kollegor på Tak följt av massa dans och sång på Obaren. Bland annat till Avicii. Jag kan inte smälta detta fruktansvärda. Fy tusan! Alla tankar går till Tims familj och vänner <3
Vaknade upp till strålande solsken på lördagen så vi hörde av oss till våra vänner och utmanade dem i minigolf. Vi behöver kanske inte gå in på hur det gick.... Jag tröstade iaf mig själv med glass ;)
Sedan åkte vi hem till oss och premiärgrillade burgare. HUR gott är det inte då!? Sen kände jag att jag ville ha revansch från minigolfen och rotade fram mitt gamla Nintento 64 och spöade skiten ur alla på Mariokart ;) Haha, någon mer som spelade detta när ni var små? Jag och min syster levde typ framför vårt!
Vaknade upp utvilad, till strålande sol även på söndagen. Tack vädergudarna för helgens väder! Mötte upp syrran och tog en promenad till Skeppsholmen.
Så skönt att gå runt i träningskläder!
Sedan slog vi oss ner i solen, åt en brunch och planerade lite inför Paris som vi åker till på lördag!! :D
Det var ju givet glassväder så varsin Magnum fick det bli. Mumma!
Sen mötte jag upp mannen för att kika på bil, YES vi ska bli med bil och jag är så jäkla taggad! :D Men än har vi inte hittat den perfekta även om jag inte hade tackat nej till SUVen här nedan :P Efter biltittande åkte vi och "storhandlade", haha ja, ungefär såhär ser det ut när vi storhandlar. Anar att det blir andra bullar när man har barn? ;)
Sen lagade mannen mat och jag var tvungen att sätta mig med jobb, fota samarbeten och sitta med planering. Fastnade med jobb fram till efter midnatt. Så jag var lagom kaxig när klockan ringde imorse.
Det var min helg i bilder det. Hoppas ni gillar att hänga med på mina helger på det här sättet :) Imorgon kommer veckans planer upp. NU ska jag krypa ner i sängen framför Biggest Loser :) Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Instagram