Hot Chocolate

Har haft en riktigt slappishsöndag idag. Gårdagen bestod nämligen av jobb och sedan födelsedagsfirande av min vän Alexandra. Vi var ett superhärligt gäng som åt såå god mat på Supper på Gården. Det blev en sen kväll men jäklar vad trevligt vi hade det! Idag mår man som man förtjänar och jag är även rädd att en förkylning ligger och lurar. Därför har jag mest legat på soffan och bland annat kollat på gårdagens avsnitt av Så Mycket Bättre.

Ska snart springa ner och ta hand om den sista tvätten innan det är dags för lite varm choklad framför söndagsfilmen. Älskar söndagar!

Gillar

Kommentarer

Agnes Bäckström,
Hej! Jag heter Agnes Bäckström och fann din blogg när jag letade fakta runt utbildningen du går. Det jag undrar är vad du hade för ungefärliga meriter innan du sökte? Jag har förstått att det är svårt att komma in på denna utbildning så jag är lite nyfiken på vad som krävs för att komma in, förutom betyg? Inom vilken bransch hade du jobbat innan, hur mycket hade du jobbat? Hade du gått några universitetskurser, etc? Är det väldigt viktigt att man har haft bra betyg i gymnasiet? Du behöver naturligtvis inte berätta precis i detalj om du inte känner för det, men skulle vara tacksam om jag fick något hum om vad som egentligen krävs! Tack på förhand! / Agnes Bäckström
agnesbackstrom.blogg.se
Emma Melin
,
Svar till Agnes Bäckström: Hej Agnes! Vad roligt att du hittade hit 😊 Jag hade jobbat i butik i tre år (på Kjell & Company), läst engelska en termin i Los Angeles och pluggat ett år på textilhögskolan. Förutom betyg från gymnasiet tittar de mycket på arbetslivserfarenhet, tidigare studier och utlandsstudier/utlandsjobb men i slutändan tror jag ändå att de går på intervjun. I min klass skiljer sig allas erfarenheter ganska mycket men många har jobbat/pluggat/varit utomlands men absolut inte alla. Så jag skulle inte säga att det är ett krav, men absolut ett plus! De flesta är lite äldre också om man jämför mot högskolan, tror den yngsta är född 93. Men det blir väl så automatiskt då de gärna ser att man har lite arbetslivserfarenhet/studieerfarenhet. Hur som helst så SÖK, du förlorar aldrig på att söka och skaffa så mycket erfarenhet du kan så kommer du jättelångt på det 😊 Här har jag skrivit ett helt inlägg om utbildningen: http://emmamelins.se/2013/12/04/internationell-inkopare-sih/ har du fler frågor är det bara till att fråga igen 😊 Kram!

Instagram