Instagram Feed

Hej godingar! Nu när jag har varit iväg på semester har det ju blivit en hel del semesterbilder både här och på Instagram. Jag har märkt att det är inte alltid att dessa semesterbilder uppskattas lika mycket som mina andra bilder.

Det har fått mig att reflektera lite över min Instagram :)
Så om det är några jag ska fråga vad ni gillar att följa så är det ju ER! Vad är roligast att få se på min Instagram tycker ni? Vad inspireras ni av? Vad gillar ni inte? Vad vill ni ha mer/mindre av? Jag tycker att det är så svårt! Självklart lägger jag ju bara upp bilder som jag själv är bekväm med men vore ändå underbart med en liten input från er. NI är ju ändå mina experter <3 Så lämna gärna en kommentar här nedan vad ni vill se mer/mindre av, så lovar jag att ha dessa i åtanke i framtiden :) Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Tycker om både din instagram och blogg jättemycket!! Verkligen en kul kombo att följa, både semestertips, guldkorn i Sthlm, dina stylingar, outfits och vardagslivet är underbart! Fortsätt med det du gör! Kram!!
emmamelins
emmamelins,
Åh men TACK gulle du! Vad glad jag blir. Din kommentar går rakt in i hjärtat ska du veta. Det lovar jag att göra 😊 Tack för din feedback! Kram
IP: 82.99.3.229

Instagram