It's a....

Hej fina ni! Idag kände jag att det var dags att avslöja könet på vår lille Mini :) Jag lade ju ut en liten omröstning på min Insta Story ikväll och majoriteten har gissat att det är en liten flicka. Ni är även flera läsare här inne som gissat på att det är en flicka. Så kul att se vad alla tror :)
Jag drömde ju natten till att vi plussade att det gömde sig en liten pojke i magen.
Dagen innan vi skulle på ultraljud fick jag även en så stark känsla att det var en liten pojke som gömde sig i magen. Jag och syrran satt i bilen och jag bara brast ut; "Ne nu känner jag det, det är en pojke!"
Väl på ultraljudet förstod jag väldigt snabbt vad det var för kön när hon gick ner över benen med maskinen och sa "Ojja, just det, vill ni veta vad det är för kön?" Haha jag förstod ju vad hon hade sett och sa att ja, men du får gärna skriva ner det på en lapp, men det fick de tydligen inte göra. Och vet ni, det visade sig att både min dröm och känsla dagen innan var helt rätt, så...

IT'S A BOY!!!! <3 Åh kan ni förstå att det är en lien mini-Maximilian som gömmer sig där inne!!? Iiih, tänk vilken underbar liten kille det kommer bli! Jag är så nyfiken på honom och längtar sååå tills vi ska få träffas <3 Banden till honom är redan så starka så jag kan inte föreställa mig hur det känns den dagen han tittar ut. Mamma och pappa älskar dig redan så enormt mycket!

Gillar

Kommentarer

emmamelins
emmamelins,
Åh men tack! 😊 Det är 1502-y från Jotun, köpt hos Happy Homes 😊
emmamelins
emmamelins,
Åh men TACK! Och tack snälla vad glad jag blir. Tycker själv att det är väldigt svårt men gör gärna ett inlägg med lite tips och trix som jag brukar tänka 😊 Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram