Jag ska starta eget!!

JA ni läste rätt!! För några veckor sedan sade jag upp mig från jobbet för att nu helt satsa på mitt eget. Det känns såklart otroligt läskigt men jag är framförallt galet peppad på detta!

Det är det här jag har velat sedan så många år tillbaka. Redan när jag valde gymnasie gick jag i dessa tankar. Kanske för att gå i min fars fotspår men också för att jag tror att det passar mig väldigt bra!
Som ni kanske förstår har det här tagit ofantligt mycket tid. Framförallt med planering men också för att spara ihop så att det här ska vara möjligt för mig. Jag har i princip jobbat alla vakna timmar. Ok, kanske liten överdrift men det känns så iaf. Därför har tiden inte riktigt funnits till mina sociala kanaler i den utsträckning jag har önskat. Men från och med juli är det bara jag som bestämmer över min tid och hur mina dagar ser ut. Läskigt men såå häftigt :)

Vad ska jag göra då? Jag kommer fortsätta som inredningsstylist fast på egna ben, fortsätta med fotojobb och samarbeten. Så mina arbetsuppgifter kommer vara precis som idag, vilket känns väldigt skönt då jag vet att jag kan ju det här nu :)

För er blir ju det här ingen skillnad såklart, inte mer än att jag kommer ha bättre möjligheter att kika in här oftare. Det gör mig verkligen superglad då jag saknar det väldigt mycket :) Vi hörs snart igen! Kram, E

Gillar

Kommentarer

emmamelins
emmamelins,
TACK snälla! 😊 Kram
emmamelins
emmamelins,
Åh men TACK! Vad skönt att höra och vad modigt av dig att våga köra eget. Så häftigt! Nu blir jag ännu mer pepp 😊 Stor kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram