Jane Koenig - Giveaway

Mors Dag närmar sig med stormsteg och just därför har jag fixat en grym tävling till er. I potten ligger ett valfritt Love Tags-Halsband (ej 18 K guld)från Jane Koenig. Jag bär mina nästan varje dag och vet inte hur många komplimanger jag har fått för dem. Perfekta Mors Dag-presenten, eller varför inte unna dig ett själv? Det enda ni behöver göra är att:

body building forums http://aquanailspamn.com/ petshop online diesen feed abonnieren

Kommentera här nedan varför just din mamma eller du själv är värd ett halsband. Bästa motiveringen vinner och jag drar en vinnare redan nu på söndag den 31/5! Glöm inte ange din mejladress.

Lycka till :)

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Jag skulle vilja ge detta underbara halsband till min fantastiska mamma. Min mamma som under hela mitt liv jobbat och slitit med tre jobb. Min fina mamma som i år diagnosticerats med svår astma pga mögel i hennes ena jobb. Stora omställningar har det varit för henne och jag skulle vilja pigga upp hennes vardag och påminna henne om hur tacksam jag är för allt, genom att ge ett jane koenig halsband i gåva.
Gunnel
,
Jag är en mamma som inte har haft världens bästa morsdag då jag lyckats förstöra min dotters studentklänning när jag skulle försöka göra den kortare. Det är en klänning som hon älskade och såg fram emot att bära nu på fredag då hon tar studenten. Hon vill inte ha någon annan klänning och gråter jättemycket. Tillsaken hör också att det enda hon önskar i studentpresent är ett sådant love tags smycke från Jane Koenig, men jag har inte fått tag på något sådant. Så om jag skulle ha turen att vinna ett sådant smycket så skulle både mor och dotter bli lyckliga och sams igen 😊 och förhoppningsvis kan studenten bli en bra dag trots att dottern får ha en annan klänning på sig:(

Instagram