Jane Koenig - Giveaway

Mors Dag närmar sig med stormsteg och just därför har jag fixat en grym tävling till er. I potten ligger ett valfritt Love Tags-Halsband (ej 18 K guld)från Jane Koenig. Jag bär mina nästan varje dag och vet inte hur många komplimanger jag har fått för dem. Perfekta Mors Dag-presenten, eller varför inte unna dig ett själv? Det enda ni behöver göra är att:

body building forums http://aquanailspamn.com/ petshop online diesen feed abonnieren

Kommentera här nedan varför just din mamma eller du själv är värd ett halsband. Bästa motiveringen vinner och jag drar en vinnare redan nu på söndag den 31/5! Glöm inte ange din mejladress.

Lycka till :)

Gillar

Kommentarer

Felicia Reuter
,
Som ensamstående tvåbarnsmamma skulle jag gärna vilja unna mig ett fint halsband, perfekta morsdagspresenten till mig själv!
Karin
,
Jag tar min civilekonomexamen efter fyra år med plugg och jobb vid sidan om. Som student är ju inte ekonomin den bästa, det hade därför varit så roligt att få halsbandet i en slags examenspresent till mig själv!
Terese
,
Min älskade mamma och bästa vän Carina, jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet över att ha just henne som min mamma! Hon finns alltid där för mig och hjälper mig i medgång, motgång, torkar tårar och lyssnar. Hon har ett hjärta av guld och att se henne glad gör mig innerligt glad! Hon är så himla underbar på alla sätt och vis och hon sätter jämt alla andra före sig själv, därför skulle jag så himla gärna vilja skämma bort henne med ett halsband i förgyllt silver med min och mina syskons initialer T, Ä & H, jag kan redan nu se framför mig hur otroligt glad, tacksam och rörd hon skulle bli av detta personliga halsband! Hon är min älskade mamma, bästa vän och största förebild! Jag hoppas på att just jag får skämma bort min älskade mamma! Jag är övertygad om att alla mammor är lika värdiga vinnare till detta fantastiska halsband, men för mig finns det bara en vinnare, min fina mamma!
Nathalie ahnemark
,
Inte för att inte min mamma förtjänar vackra smycken, för det gör hon. Men jag vill vinna detta halsband åt mig själv. I fyra år har jag pluggat stenhårt för att bli civilekonom - vilket jag blir nu på fredag. Jag har velat köpa det här halsbandet åt mig själv i examenspresent men på grund av stram studentbudget fått lägga det åt sidan. Jag noterade den oerhört fina hermesscarf du unnade dig själv i examenspresent nyligen så du förstår säkert hur gärna man vill ha någonting vackert och bestående som en påminnelse om hur duktig man har varit. Snälla- låt mig vinna ett Jane koenig halsband pch hjälp mig skapa ett bestående minne för min bedrift. Kram till dig, tack för dina fina uppdateringar, inte minst på instagram!
Anna
,
Jag önskar vinna detta halsband för att det är sommar, jag är singel, lycklig och fri <3
Klara
,
Min finaste mamma. I snart tjugofyra år har hon funnits där för mig, dag som natt, sommar som vinter. Min förebild och bästa vän som jag vill ge allt. Då en gång för många år sedan, som litet barn, hade jag för ovana att bita på min mammas guldhjärta hon alltid hade hängande runt halsen. Idag ligger det söndertuggade guldhjärtat övergivet i en skål, en syn som alltid får mig att få dåligt samvete. Om jag vinner skulle jag få överraska min mamma med ett nytt guldhalsband som hon får ha helt för sig själv utan risk för fula tuggmärken 😊
Louise
,
Hej! Jag skulle vilja vinna detta halsbandet till mig själv, med mina två barns bokstäver på. Så jag alltid bär med mig dom överallt! Dom finns ju alltid i hjärtat, men det skulle vara fint att ha dom runt halsen med som en fin symbol, när någon frågar vad bokstäverna står för får jag stolt berätta för mina två älskade barn! 😊
julia
,
Hej! Jag hade blivit jätteglad om jag fick ge detta fina till min mamma. Hade köpt en fin morsdagspresent till henne men glömsk som jag är blev den kvar under bordet på restaurangen. Efter några extra timmar på bussen och flera varv i regnet i Göteborg mitt i natten fick jag konstatera att någon annan också tyckt det var en fin present och tagit med sig den själv. Min mamma, precis som många andra, är världens bästa och förtjänar något himla fint på sin dag så hade varit så roligt att få ge henne detta! Kram och tack för en bra blogg!
Antonia
,
Jag skulle vilja ge detta underbara halsband till min fantastiska mamma. Min mamma som under hela mitt liv jobbat och slitit med tre jobb. Min fina mamma som i år diagnosticerats med svår astma pga mögel i hennes ena jobb. Stora omställningar har det varit för henne och jag skulle vilja pigga upp hennes vardag och påminna henne om hur tacksam jag är för allt, genom att ge ett jane koenig halsband i gåva.
Gunnel
,
Jag är en mamma som inte har haft världens bästa morsdag då jag lyckats förstöra min dotters studentklänning när jag skulle försöka göra den kortare. Det är en klänning som hon älskade och såg fram emot att bära nu på fredag då hon tar studenten. Hon vill inte ha någon annan klänning och gråter jättemycket. Tillsaken hör också att det enda hon önskar i studentpresent är ett sådant love tags smycke från Jane Koenig, men jag har inte fått tag på något sådant. Så om jag skulle ha turen att vinna ett sådant smycket så skulle både mor och dotter bli lyckliga och sams igen 😊 och förhoppningsvis kan studenten bli en bra dag trots att dottern får ha en annan klänning på sig:(

Instagram