Job talk

Det här med att äta frukost ute, det är bland det bästa jag vet. Det kanske ni har märkt vi det här laget, hehe. Imorse vid 7:30 mötte jag upp Caroline på Pom & Flora, så himla mysigt! Perfekt att klämma in en date på morgonen när man inte får ihop det efter jobbet!

Idag är det jobb som gäller hela dagen fram till 21 ikväll. Ni är många som undrar vad jag jobbar med och det kan jag förstå då det säkert verkar lite luddigt ibland :) Jag jobbar dels med min blogg och Instagram där jag fotar, redigerar, skriver inlägg, går på events och pressvisningar, letar inspiration, går på möten och gör en hel del olika samarbeten. Det kanske inte låter så mycket för världen i allas öron men det tar så otroligt mycket tid men det är också något jag brinner för och jag har svårt att tänka mig ett liv utan min blogg. Jag älskar ju den och er! Det är ju faktiskt tack vare er som kikar in här varje dag som gör att jag vill fortsätta :) Dessutom jobbar jag som Social Media Manager för två olika varumärken där jag framförallt ansvarar för Instagram och Facebook, producerar content och styr bloggsamarbeten och för att få lite extra klirr i kassan jobbar jag även som säljare i butik.

Jag är ju faktiskt utbildad inköpare i grund och botten, men under sista terminen på utbildningen blev jag kontaktad av ett företag som ville ha hjälp med sina sociala medier, jag tyckte att det lät skitkul och valde att satsa på det istället efter min examen. Nu har jag kommit in i den branschen och trivs jättebra med det tillsammans med min blogg. Jag har min examen som inköpare och det finns inget som säger att jag inte kommer jobba med det i framtiden men just nu trivs jag väldigt bra med att köra mitt eget race!

Så där, nu fick ni en liten inblick i vad jag gör om dagarna :) Hoppas ni får en fin tisdag! Kram, E

 

Gillar

Kommentarer

Instagram