#loppanshippa17

God kväll fina ni! För er som följer med mig på Snapchat och Instastories har ni nog inte missat att det vankades möhippa för en av mina bästa vänner i helgen. Jag har varit såååååå nervös och taggad inför detta så ni anar inte!!! Allting blev så lyckat och jag skulle kunna göra om den här helgen om och om igen.

  Klockan ringde tidigt och vi började förbereda frukosten, innan vi skulle bege oss iväg och överraska den blivande bruden.
YEEESSSS! Vi lyckades överraska henne!!! Louise trodde att hon skulle ha möte med sin florist kl 9, istället blev hon vettskrämd av 15 st "Louise" som kom springandes och gapandes mot henne.
Fina, fina Louise <3
Outfiten var given för ett före detta 50 Cent-fan. Går det hitta en sötare hiphopare? <3
Hela gänget samlat (förutom vår underbara Sanna som bara några timmar innan bilden togs låg på BB och fick äntligen välkomna sin lille son till världen) Ja, ni förstår ju själva hur mycket känslor det var den här dagen. 6 maj kommer vi aldrig glömma <3
Dagens första aktivitet; Bumberball. SÅ, SÅ, SÅ KUL!
Tror vi låg mer ner och skrattade än vad vi spelade fotboll. Helt underbart <3
Ja ni förstår ju att det blev många skratt när 16 tjejer springer runt och tacklar varandra så alla bara flyger i luften.
Team bride tog såklart hem vinsten!
Dagens andra aktivitet var matlagningskväll på en jättemysig gård utanför Jönköping. Strålande sol, 18 grader, vin, mat och 15 underbara tjejer. Kan ju inte bli annat än succé <3
Nästa stopp var i en av sviterna på Vox hotell där vi körde lekar med bruden och hade en helt galen förfest.
Här har vi sista bilden för kvällen, innan det blev lite mindre städat och vi fortsatte ut och dansade till fötterna grät. VILKEN DAG! Är sååååå tacksam över dessa tjejer. Och underbara Louise bjöd på sig själv hela dagen. Kommer aldrig glömma din möhippa <3 Nu börjar nedräkningen till den 12 augusti!!!!

Gillar

Kommentarer

emmamel
,
Om du känner att du döööööör av alla jävla vita ankelstrumpor, skulle jag rekommendera dig att sluta kika in här 😊

Instagram