LYCHE

God kväll på er! Hoppas att ni har en fin lördagskväll allihop :) Här hemma sitter vi med varsit glas rosé och bröllopsplanering men jag tog en välbehövlig paus. Det här med festprogrammen alltså. Pjuh! Det är så mycket att tänka på. Igår satt jag i flera timmar och klistrade och klippte med bara bordsplaceringen som vi vill ha med i programmen. Sen ska man ju fylla dem med något roligt också, inte för mycket och inte för lite. Nåja, det ska nog gå ihop sig tillslut! Vi har iaf hittat en superfin design som kommer passa bra in i vårt tema. Likaså till vigselprogram och placeringskort :)

Vet ni? Det är bara fem veckor kvar idag! Helt sjukt. Fick en reality check igår och insåg att det var på tiden att vi köpte Maximilians kostym och min vigselring med tanke på att kostymen ska sys upp och ringen ska ställas in. Jag har hela tiden tänkt att vi har ju sååå mycket tid kvar men igår insåg jag att det bara var några enstaka veckor. Hjälp, haha, förstår inte vad som händer med tiden!? Idag har vi iaf hittat en superfin kostym med tillbehör till Maximilian (vilken snygging till karl jag ska gifta mig med!) och min vigselring är beställd. Jag gillar ju inte maffiga ringar så jag har haft lite svårt att hitta en men idag hittade jag en som kändes helt perfekt för mig :)

Oj, nu blev det lite bröllopssnack här. Det var ju faktiskt min nya solglasögonen jag skulle visa. Visst är de fina? De kommer från LYCHE och du hittar dem här :) Nu åter till bröllopsfix! Puss, E

Gillar

Kommentarer

Instagram