Min måndag i bilder

Hej godingar! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan :) Här kommer ett "min måndag i bilder-inlägg" istället för bilder från helgen som jag knappt dokumenterat.

Jag började dagen med en rejäl frukost följt av en promenad i kylan. Brrr så kallt men så friskt :)
Älskar att gå här!
Det var 10 minusgrader ute så efter promenaden blev det en riktigt varm och lååång dusch.
Gjorde en kaffe och njöt lite extra av att få bo i hus med skogen som närmsta granne :)
Fotade och gjorde klart ett utkast inför ett samarbete som ska ut imorgon :)
Sen tog jag bilen in mot stan där jag först hämtade upp lite grejer som ska plåtas i veckan innan jag begav mig till Broms vid Karlaplan.
Där styrde Baby Björn lite afternoon tea och visade upp deras nya kollektion i sååå fina pastellfärger, som släpps nu i februari. Jag träffade så många härliga mammor och mammor to be. Så kul att höra allas olika upplevelser, från både de som redan är mammor och snart ska bli :)
Sen mötte jag upp mannen och vi åkte raka vägen till SÖS för att hälsa på den här underbara lilla flickan som kom till världen igår. Det sötaste jag har sett! Aldrig träffat en så nykläckt bebis och fick en chock över hur liten hon var <3 Tänk att några av våra bästa vänner nu har blivit föräldrar! Världens finaste lilla famillj <3
Så mycket känslor att åka till det BB som vi också ska föda på (om det finns plats) om x antal dagar/veckor och hälsa på våra vänner som varit 2 veckor före oss i graviditeten. Det går liksom inte ta in. Livet har redan nu fått en helt annan mening och vi kan knappt vänta en minut till att få träffa vår lille skatt. Det känns iaf så lyxigt att få bebisgosa lite redan nu med den här tjejen som vi kommer följa genom hela livet <3

Wow vilken måndag det blev va! Kommer somna med ett stort leende på läpparna. God natt fina ni <3

Gillar

Kommentarer

Instagram