Min vecka

Hej fina ni! Många inredningsbilder här det senaste. Det kommer bli ändring på det snart. Även om jag vet att ni gillar när jag bloggar om inredning så är det väl ändå lite härligt med variation också va? :) Jag tyckte ändå bilden passade bra idag med tanke på vädret, alltså HEJ HÖSTEN, där kom du med besked. Har längtat efter att få krypa ner i den där sängen idag vill jag lova och det är precis vad jag ska göra nu. Framför Idol och Biggest Loser VIP. Någon mer som tänkt följa kändisarna på deras resa? :)

Innan jag kryper ner i sängen tänkte jag lite kort berätta hur min vecka ser ut. Min fina Rebecca brukar göra det och jag tycker alltid det är så mysigt att läsa så jag kör en liten copy på det den här måndagen :)

Måndag: Började dagen med att packa in massa saker från en lägenhet som jag hade tömt. Sedan packade jag ihop och åkte och stylade ett radhus i Hässelby, efter det har jag suttit med jobb fram tills nu. Så nu blir det en lugn kväll tillsammans med min man :)

Tisdag: Börjar dagen med att hämta en leverans från Royal Design med bland annat massa fina stolar och lampor. Såå kul med lite nytt! :) Sen kl 9 ska jag ha ett konsultationsmöte inför en styling i nästa vecka. Sen ska jag åka och packa ihop grejer till dagens styling. Sen åker jag iväg och stylar en etta med balkong på Kungsholmen. När jag är klar med den ska jag åka och tömma en annan styling på Södermalm. Efter jobbet ska jag träna med syrran. Sååå längesen vi gjorde det tillsammans, så det ser jag fram emot!

Onsdag: Då ska jag styla en helt tom etta på Södermalm, så dagen börjar med att packa ihop inför den, sen ska jag åka iväg och köpa växter hos grossisten innan jag åker och stylar. Efter det blir det en sväng till IKEA innan den jobbdagen är över. Efter jobbet ska jag träffa min vän Helena. Blir nog att vi sätter oss på ett mysigt café och tar en kaffe. Det ser jag fram emot! <3

Torsdag: Då ska jag tömma (alltså hämta mina stylinggrejer) i flera lägenheter och om jag hinner ska jag sätta mig med lite administrativ på eftermiddagen. Har sååå mycket som behöver göras där. Efter jobbet ska jag iväg på inflyttnings-AW hos min vän Alexandra som äntligen flyttat tillbaka till Stockholm igen :) Ser fram emot en riktigt tjejkväll med mina fina!

Fredag: Då kommer jag förmodligen behöva åka och tömma ytterligare en eller två lägenheter. Efter det behöver jag sätta mig med inköp, fakturor, offerter och planering inför veckan därpå. Efter jobbet ska jag iväg på releasefest med iDeal och Sweden tillsammans med syrran, Rebecca och hennes kompis. Ska bli såå kul!! Sen kommer mina föräldrar upp till Stockholm så hoppas på att hinna träffa dem en stund innan det är dags att stupa i säng.

Lördag: Umgås med familjen och heja fram pappa när han springer Stockholm halvmara :) På kvällen ska jag, syrran och mamma hem till barndomsvänner till oss och deras mamma. Riktigt tjejkväll med andra ord, ska verkligen bli supermysigt!

Söndag: Då hoppas jag på en lång härlig frukost, antingen hemma eller ute tillsammans med familjen. Sen har jag lite jobb att fixa med och på kvällen ska jag umgås med min kära man som jag knappt kommer ha sett den här veckan!

Oj vad långt det blev, men det var min vecka det, haha! :) Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Instagram