Minirepubliken

Hej fina! Hoppas att ni har haft och har en superhärlig helg :) Jag inledde min med en tung natt till fredagen. Mådde så fruktansvärt illa och hade kramper i magen. Slutade med att jag låg och spydde följt av att jag totaldäckade och sov som en stock. När jag vaknade i fredags var det mycket bättre och i lördags var jag hur pigg som helst igen. Så konstigt! Måste varit något jag fått i mig. Hua, man är inte kaxig när man spyr samtidigt med en stor bebbe i magen, hehe.

Men över till något härligare! Jag bara älskar ju att fixa i Minis rum och att uppdatera hans garderob. Så jag blev jätteglad när jag kom i kontakt med Minirepubliken som har alla mina favoritmärken och ett sortiment som slår de flesta! Just nu har jag ett samarbete med dem på Instagram men kunde inte låta bli att dela med mig av Minis nykomlingar även här :)
Först ut har vi den här tavlan från Mrs Mighetto som jag tycker blev klockren i hans rum. Färgerna blev bara så rätt, eller hur? :)
Och den superfina molnmobilen från Konges Slöjd. Det är förövrigt ett danskt märke som har kommit att bli en stor favorit för mig. Jag skulle nästan säga att jag är beroende. Hehe. Jag vill ha precis ALLT från dem. Så så mycket fint!
Den här overallen kommer också från Konges Slöjd (på rea nu!) Typ den finaste overallen jag någonsin sett!
Sängfickan kommer också från Konges Slöjd, ja ni ser ju, besatt... Och den söta bitringen är från en annan favorit, Garbo & Friends.
Det var några av nyheterna som har fått flytta in hos Mini. Rummet är fortfarande inte klart, så än så länge får ni nöja er med bilder från lite samma vinklar. Men det kommer såklart fler bilder från resten av rummet :) Kram, E

Gillar

Kommentarer

Isabella
,
Fantastiskt fint! Vad heter väggfärgen?

Instagram