Mitt 2016

God kväll på er! Hoppas att ni har haft en fin helg :) Här har vi tagit det lugnt. Maximilian har legat sjuk hela veckan, stackarn <3 Igår kväll var jag på en mysig Taco-kväll hos Julia och Johan, annars har jag mest planerat bröllop, fixat några ärenden, tvättat och städat. Tog även en liten oplanerad paus från sociala medier, så skönt att göra det ibland.

Jag hade ju tänkt göra en liten resumé från 2016 men tyckte att det här var lite roligare. Hittade frågorna hos fina Gertrude, hoppas ni gillar dem :)

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? I början av året fattade jag ett beslut som var otroligt läskigt men också otroligt rätt och idag är jag så jäkla tacksam och stolt över mig själv att jag gjorde det.

Vad var din största framgång 2016? Att jag fått heltidsjobb som inredningsstylist!!! Det vågade jag tusan inte drömma om i början av 2016 när allt var som tuffast.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag fick gifta mig med mannen i mitt liv och att få dela vår stora dag med de människor som betyder mest för oss. Det är det finaste jag har varit med om!! Och att en av mina bästa vänner gifter sig nästa år och att en väntar barn! Åååh det gör mig så glad <3

Och ledsen? 2016 har varit lite tufft för mig till och från och det är egentligen ingenting som gjort mig särskilt ledsen, däremot arg, jävligt arg, men det där har jag lämnat bakom mig och känner mig starkare än någonsin!

Vilka länder besökte du? Grekland och Finland. Hör och häpna. Jag som äääälskar att resa men det har verkligen inte funnits sådana möjligheter under 2016. Men bröllopsresan till Santorini var den bästa resan någonsin så det är ju inte så bara trots allt :)

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016? En sån karl - Agnes (Låten jag spelade in i studion på Möhippan, hahaha) Thinking out Loud - Ed Sheeran (Låten vi dansade till på bröllopet) Beautiful in White - Matt Johnson (En av låtarna min kusin sjöng för oss i kyrkan) Super 8 - Danny Saucedo (Ja, det är ju Danny och låten är fantastisk) Can’t Stop This Feeling - Justin Timberlake (en av låtarna jag och pappa dansade till på bröllopet)

Haha mycket bröllop här men det var ju trots allt året vi gifte oss <3

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, även om det bitvis har varit lite tufft, så är glädjen jag kände den 2 juli oslagbar. Den dagen gjorde hela 2016 till det bästa året i mitt liv!

Bästa köpet? Min bröllopsklänning, såklart! :)

Favoritserie? Haha, såklart det är SKAM! Vilken serie!!

Bästa filmen? Har inte sett så många filmer men Livet efter dig var ju bara för fin och jisses vad jag grät på bion! En film som får en att tänka efter.

Bästa boken du läste i år? Tragiskt nog tror jag faktiskt inte att jag har läst en hel bok under 2016. Det ska det bli ändring på under 2017, gillar ju egentligen att läsa böcker. Iaf på semestern, men nu finns det ju ofta WiFi på hotellen och då slinker gärna mobilen upp istället. Ajabaja Emma!

Bästa matupplevelsen? Helt klart sista middagen i Santorini, maten och utsikten vad maaagisk!

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Jag minns knappt! Hmm, jo, självklart fick jag skönsång på morgonen av mannen <3 Han hade fixat amerikanska pannkakor med Nutella och Marabou Salta Mandlar, mums! Sen var jag iväg på blogglunch, sen fikade jag med syrran och på kvällen var vi ute och åt på Usine. Haha tusan va jag åt den dagen, minns att jag var så jäkla mätt! Det är fint det, så det ska vara när man fyller år :P

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017? Resa mer!!

Högsta önskan just nu? Att det ska gå bra för mig på nya jobbet (så taggad och nervös samtidigt!) och såklart att nära och kära håller sig friska <3

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 2 juli, dagen när vi lovade varandra i kyrkan att leva resten av våra liv tillsammans <3

Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Ta en dag i taget, ANDAS och njut av livet!

Gillar

Kommentarer

Instagram